fredag den 29. juni 2012


Fodbold og Wozniacki - ikke godt nok

Det var meget overraskende, at Italien kunne slå tyskerne i går, og det understreger, at vi i fremtiden bliver nødt til at få fødselstiderne på alle spillerne og træneren på alle holdene. Det gælder generelt, men specielt i turneringer, hvor alle hold er på udebane, undtagen værtsnationerne. Vi har været inde på det før, men nu er det bøjet i neon. Og det at få samtlige spilleres fødselstidspunkter, det er noget af en opgave, som kun yderst sjældent vil kunne opnås.

Fremtidige vurderinger af både fodbold- og håndboldkampe skal derfor tages med et stort forbehold. Dog vil jeg påstå, at vi stadig vil kunne nå en hitrate på over gennemsnittet. Men handler det om man til mand dueller som tennis- og boksekampe, vil den ligge væsentligt højere. Og her vil det være lettere at få fat i fødselstiderne, selv om det stadig vil være en udfordring. Læs videre i næste afsnit.

Wozniacki

Nu er det sådan, at man godt kan se en del, bare man har datoen, men med 11 mand på banen bliver det svært. Igen er det nemmere med to mand. Vi skrev allerede for et ¨års tid siden om de udfordringer, Caroline Wozniacki ville komme ud i i 2012, hvor vi vurderede, at hun ville rasle ned af ranglisten, hvad der også har været tilfældet på grund af en vis Saturn, der spæner op i hendes horoskop, også i resten af året.

Senest er hun blevet slået ud i første runde af Wimbledon, hvor hendes svaghed på græsbaner blev udstillet. Saturn står for svaghed og det at være i defensiven og at have svært ved at være offensiv – hvad der lige præcis er hendes problem generelt, men i Saturn-perioder vil det blive en decideret hæmsko. Hun må træne i at være offensiv, hvis hun vil kæmpe sig tilbage i front. Saturn indflydelse stopper i midten af oktober, og her vil hun begynde at gøre fremskridt og få en bedre virkning af sin træningsindsats i retning mod det offensive. Større resultater lader sikkert vente på sig til 2013. Hun får en stor Plutospænding om 4-5 år i lighed med alle, der er født den 11. juli som hun. Til den tid er det ret sikkert, at hun lægger ketsjeren på hylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar