fredag den 8. juni 2012


Fodbold: Polen-Grækenland

Det kan blive en rodet eller nervøs kamp, hvor dommerne kan afgøre den. Og hjemmeholdet skulle jo gerne have mindst uafgjort, men det sker ikke uden krig. Skyder på uafgjort.

Danmark Holland
Skal man tro trænernes horoskoper, står vi godt mod Holland, men desværre står Jupiter lige på Bert van Marwicks Sol den 9.6., og den er væk i de følgende kampe. Så vinder hollænder, er det mere spillernes skyld end trænerens. Han vil sikkert blive skiftet ud i årets løb, men desværre når han lige at stå godt astrologisk set mod netop DK. Elle har han bøde Uranus og Pluto i spænding til sin Saturn, hvilket truer hans autoritet – den er under pres, og det er ikke så smart for en træner, derfor vinder Holland ikke EM, sem om de er blandt de absolutte favoritter. Skal dog lige have set på de andre træneres horoskoper, men det R en sej omgang, han må igennem, den gode Berwick. Foreløbig er det dig kun blevet til brok fra en vraget spiller, nemlig van Huntelaar, som er en af de bedste spillere i Europa. Han er meget surt, men det skal de nok få styr på. Det er bare helt i tråd med trænerens horoskop, som er noget af en Huntelaart….

Mathijsen er en af de markante spillere, og han skulle være ude, hvad der ikke er underligt, da han har skadesplaneten Neptun i spænding helt frem til januar 2013. Ellers er alle andre fit.

Der er dog lidt for mange spændinger hos nogle spillere til, at vi kan overraske og vinde EM som i 1992, men som tidligere skrevet kan vi godt overraske. Og alene det at komme videre fra den indledende pulje vil være overraskende i den stærkeste pulje overhovedet af alle otte.

De hollandske spillere

Robben, Persie, Schneider og Kyut kan stresses til at begå fejl, ikke helt på toppen gennem hele turneringen

Wiel, Willems, Heitinga, Strootman, Huntelaar, narsingh, den ene de Jong-broder og van Bommel ikke helt på toppen, men ikke så meget galt igen

Jellay, Vaart, Nigel de Jong, Krul helt på toppen



Det er så stærkt et hold, at selv om flere ikke er helt på toppen, så kan de løfte hinanden til at komme godt videre, men ikke vinde EM. Danmark har mulighed for uafgjort, hvis alt flasker sig. Hvis Olsen bruge disse råd her, og vi andre sender lys til danskerne, kan vi godt vinde meget overraskende. Men vi skal objektivt set være glade for uafgjort med et af verdens bedste landshold, som dog vil vise svaghedstegn set over hele turneringen.

Vi konkluderer en uafgjort og satser på en sejr over tyskerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar