onsdag den 20. juni 2012


Sverige vandt – se indlægget fra i går

Det var en sand fornøjelse at se svenskerne banke Fransken gul og blå – sikkert med 2-0. Nu kom holdet rigtigt af sted og kan bruge resultatet fremadrettet.

Jeg så for en gangs skyld en hel kamp, nu er bladet sendt i trykken, og huskede at sende lys til broderfolket hele vejen igennem. Jeg havde set Wilhelmssons horoskop og glædede mig til at se, hvordan han ville forvalte de fantastiske aspekter, og han kom heldigvis på banen og lavede rigtig mange flotte ting og gjorde et kæmpe arbejdsindsats. Han var ved at score et mål, men det blev flot reddet.

Det er synd og skam, at de først har fået gang i det flotte spil til slut, men det er ikke underligt astrologisk set, selv om træneren har en flot horoskop og derfor ikke sidder løst i sadlen. Men flere spillere hænger lidt med horoskoperne, og de næste to år vil de sikkert skulle sige farvel til de to tidstvillinger på holdet, der begge er født den 3. oktober 1981 i Sverige. Det kunne være spændende at se deres fødselstider for at se, hvilke livsområder, de forestående forandringer sker på. De er med stor sandsynlighed født på vidt forskellige tidspunkter på dagen, Ibrahimovitch og Isaksson. Men begge er de fodboldspillere, og begge på landsholdet. De har allerede her store ligheder, selv om de spiller i hver sin ende af banen.

Med de forskellige temperamenter er det helt sikker, at horoskoperne er meget forskellige, selv om der er store ligheder også – ligesom i deres liv.

Det var bra, Sverige, grattis!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar