søndag den 17. juni 2012


Tilbud

DVD´en LOVE nedsat til 69 kr.!!!

Rupert Spira – The Underground River of Knowing and Being – med danske undertekster

Spira har en forunderlig evne til at forklare højere bevidsthedstilstande og vores sande natur på en made, så man ikke blot forstår det, men oplever det her og nu.

Vil du have den sendt, kan du overføre de 69 kr. plus 35 kr. til forsendelse til regnr. 3679, konto 1057 8590.

Vi vil finde rigtig gode tilbud på cd, dvd og bøger frem i de kommende uger.



Astrologimagasinet HOROSKOPET

Bladet er nu sendt i trykken og er hos abonnenter senest den 23. juni og i kioskerne den 28. juni. Du kan glæde dig til store artikler om Titanics forlis 100 år, Dickens 200 år, temanummer om musik: David Bowie og The Rolling Stones, Anne-Grethe Bjarup Riis, Tænketanken Mikro, dag til dag horoskoper, sommerhoroskop osv.

Du får tre gratis horoskoper til i alt ca. 700 kr. ved at abonnere for 2012 for kun 260 kr. Samtidig får de 20% rabat på alle ikke nedsatte varer.

Arbejdet med bladet medførte desværre, at der ikke kom daglige kommentarer på hver dag, hvilket beklages. Fra næste uge skulle der være fri bane.



Ugen, der kommer

Det er småt med nye temaer i denne uge, men lidt er der. Merkur er i spænding til Saturn i ugens begyndelse, men aftager, især i weekenden, og så er den helt væk i næste uge. Det giver dårlig kommunikation og risiko for at tage de forkerte beslutninger. Det vil i hvert fald kræve både tid og tålmodighed. Udskyd det, hvis det er muligt. Det gælder især for dem, hvor det griber ind i deres horoskoper. Det gør det for alle, der eksempelvis er født 20-26 dage inde i disse tegn. Stenbuk, Vægt, Krebs og Vædder.

Solen går den 21. juni ind i Krebsen!



Mandag skal man skynde sig langsomt, hastværk er lastværk, og tålmodighed er en borgmesterdyd.

Tirsdag er der nymåne ved 18-tiden. Den er i gunstigt aspekt til både Saturn (stabilitet, ansvar) og Neptun (fantasi, drømme, intuition), så det giver en fin og forskelligartet dag med mange muligheder. Men husk lige, at Saturn og er i spænding, så man skal ikke komme alt for godt i gang.

Onsdag har nogenlunde de samme aspekter, men nu er Månen gået i spænding til Pluto, som kan give følelsesmæssige konfrontationer med én selv eller andre. Især midt på dagen, så far frem med lempe, hvis du vil have dine ting igennem.

Torsdag eftermiddag og begyndelsen af aftenen står Månen på Merkur i spænding til Saturn. Busskaber kan kun trænge igennem med besvær, eller slet ikke. Aftaler og forhandlinger trækker i langdrag og bliver ikke til noget – i hvert fald ikke det, man ville vente. Og det er noget, der kan vise sig på sigt. Det hjælper dog på det, at Venus står kanon til Uranus fra Tvillingerne (kommunikation). Men selv den er der noget med, den går nemlig baglæns på himlen, og så er vi igen næsten lige vidt.

Fredag: Månen står flot til Uranus sidst på dagen og om aftenen. Det giver følelsesmæssig fornyelse og behov for at blive overrasket.

Lørdag: Månen går i tomgang hele dagen, den danner ikke noget aspekt til andre planeter. Men den står i Løven og medfører, at store følelser kan komme frem og blive udtrykt. Det er måske nærmere lydhørheden, der kan mangle, så det er ikke dagen, men skal fri til sin udkårne

Søndag er Månen i spænding til Neptun og kan medføre dagdrømmeri og forkerte/uhensigtsmæssige følelsesmæssige signaler. Da Solen nærmer sig Pluto, så bare undlad at gå ind på de dybe følelser, medmindre situationen opstår spontant. Men hvis det rammer skævt ind i dit horoskop, så forhold dig passivt.



Fejl i Go Aften Danmark

Jeg beklager en fejl på Go Aften Danmark forud for Portugal-kampen, som jeg skød til at blive uafgjort. Det skete på grundlag af et forkert horoskop, der igen var resultatet af en fejl på hjemmesiden fodboldEM2012.dk, hvor der stod, at kampen skulle spilles kl. 20.45 dansk tid. Dette skulle vise sig forkert, det var i stedet kl. 18.00. Dokumentationen kan ses på bloggen, vor programmet er vist. Fejlen var dog blevet opdaget og rettet på nettet. Men ak, da havde jeg for længst printet det ud. Kampen endte nu i stedet 3-2 til Portugal. Alle 5 mål blev scoret præcis, hvor de burde scores, astrologisk set. Alle mål har et eller flere aspekter til hovedakserne.
Af nævnte årsag tændte jeg først mit tv i slutningen af første halvleg og begyndte straks at sende lys, da vi var bagud med to mål. Bendtner scorede lige efter, og i 2. halvleg scorede han igen, og der stod uafgjort. Men så slap heldet op, og Portugal scorede sejrsmålet. Det ER ikke så godt at komme bagud med to mål.

Måske har der været flere, der ikke fik sendt lys af denne grund. Jeg havde jo desværre informeret om det forkerte tidspunkt, og det beklager jeg.



Send lys i aften

Trods fejlen anmoder jeg ydmygt om, at I sender alt det lys, I kan, i aften kl. 20.45 og frem, hvor vi SKAL besejre tyskerne for at have en mulighed for at gå videre.

Sendes der masser af lys vinder vi med et mål, sandsynligvis 2-1, og så er sagen klar. Vi skal også meget gerne have begge vore skadede spillere fra Portugal-kampen fikset, men det ser desværre ikke sådan ud, så send især lys til Zimling og Rommedahl.



Skattereformen

Pressemødet om skattereformen har tidligere været angivet til kl. 11.00, men det skal rettelig være kl. 11.30, som angiveligt skulle være det sædvanlige tidspunkt for alle statsministerens pressemøder. Det ændrer dog ikke væsentlige ved det samlede billede af horoskopet.



Aftalen med KL

Regeringens aftale med Kommunernes Landsforening om budgetterne for 2013 blev indgået den 10. juni kl. 17.55 og underskrevet kl. 18.05 på Christiansborg.

Der er mange spændinger den dag, specielt står aftaleplaneten Merkur i et T-kvadrat til både Uranus og Pluto. Det lovet ikke alt for godt, hvad angår overholdelse af budgetterne, som ser ud til at skride. Det kan indebære bristede forudsætninger på et eller flere områder.




Kulturministeren sjofler bogen

Uffe Elbæk sjofler bogen. Han er ikke kommet med en eneste substansudmelding om de gigantiske udfordringer, som danske forfattere, forlæggere og boghandlere står over for, selv om han har været minister i otte måneder.

Astrologisk set er det lige efter kogebogen, så bogen ER virkelig truet. Ikke af total udryddelse, men vi vil komme til at se mange forlag og boghandlere lukke, fordi e-bøgernes antal vil stige kraftigt, især fra 2023, når Pluto går ind i Vandbæreren, den nye tids tegn. Men frem til 2023 vil antallet af udgivelser falde sammen med oplagene på dem, der udgives. Dog vil enkelte forfattere stadig så nogenlunde kunne holde skansen.



Politikere på Bornholm og besøg fra folkerepublikken

Diktaturet kom til København, og så måtte demokratiet flytte til Bornholm! Første besøg i Danmark af et kinesisk statsoverhoved – overhovedet!

Sjovt, at folkemødet faldt sammen med besøget fra Kina, hvor mange aftaler blev indgået den 15. juni, og den 16. juni mødes statsministeren med Kinas topleder og hans stab. Med Merkur/Pluto-konjunktionen bliver det kun til ymt om situationen i Tibet. Det tager kineserne med her på det første besøg, en kinesisk topleder har været på i Danmark nogensinde.

Måske skal Bornholm udgøre en folkerepublik i fremtiden? Ja, i hvert fald er det årlige politiske folkemøde henlagt til ferieøen og har indtil nu været en stor succes.

Folkemødet startede formelt den 14. juni kl. 16.00. Jeg kan forstå, at ”hovedsædet” er i Allinge. Dette giver et særdeles konfronterende horoskop med Saturn tæt på AC i spænding til Månen tæt på DC. Samtidig står Solen i spænding til Mars, så temperamenterne kan komme i kog. Pluto står i spænding til både Uranus og Merkur og kan blokere debatten eller gøre den ond i flæsket. Og så er Neptun i spænding til Jupiter. Det bliver spændende at se, om den bliver lige så folkelig og lige så stor en succes, som den plejer. Et eller andet må der næsten ske, som ikke var belejligt. Og det kan igen være Pluto, der er den egentlige ophavsmand. Økonomi og skat må blive omdrejningspunktet.



Bankerne

Renten er faldende og nu rekordlav. Alligevel oplever folk med kassekreditter, andelsbolig- og forbrugsløn, at renten stiger. Det skyldes naturligvis, at der er tale om bankers altoverskyggende indtjeningsmulighed: rentemarginalen. Denne bruges nu til at råde bod på de tab, bankerne har haft siden krisen begyndte, så nu er det igen overvejende den lille mand, der skal betale gildet. Det skal Pluto nok få reguleret. 



EM-fodboldkamp nær aflyst

Kampen mellem Ukraine og Frankrig var nær blevet aflyst på grund af torden (Jupiter) og styrtregn (Neptun). Disse to planeter var i spænding til hinanden i går, og præcis kl. 17.20 blev spændingen udløst af AC/DC-aksen. Det skete samtidig med, at MC stod på den voldsomme Mars, som igen stod i spænding til Solen, så det er ikke underligt, at der kunne ske noget sådan.  Kl. 18.00, hvor kampen skulle være gået i gang, var MC i spænding til Uranus/Pluto-kvadratet. Dermed undgik man en dramatisk start på kampen, der blev en hel time forsinket, men fik altså et anden slags drama. Frankrig vandt let 2-0, hvad der ikke er underligt, da Pluto stod i 1. hus (hjemmeholdet) KUN i spændinger. Der er meget mere fokus på 7. hus (udeholdet), hvor både Solen og Merkur stod, og Solen er i smuk trigon til Saturn.

Vi skrev i søndags i Ugen, der kommer, at der var mange spændinger i ugens begyndelse, især tirsdag, og at det kunne påvirke nogle af de kampe, der skulle spilles. Og det tør siges, det var tirsdag, der opstod ballade i Polen, hvor Rusland skulle møde hjemmeholdet, og hvor det gamle had mellem de to nationer brød ud i lys lue. Russerne havde sendt et regulært tæskehold af sted til Polen, og det gik virkelig vildt for sig.





UGEHOROSKOP uge 25 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Især i starten af ugen vil du opleve, at dit humør kan være meget svingende. Der er ingen tvivl om, at det vil tære på kræfterne, at du det ene øjeblik er oppe og det andet nede. Det er heller ikke altid, at din reaktion på udefrakommende forhindringer er helt rationel. Det gælder om, at du skaber noget ro omkring dig, så du genfinder fokus og overblik.
PS: Stress på jobbet er uundgåeligt.
TYR
Hvis det overhovedet er muligt, så undgå at indgå aftaler eller kontrakter der involverer penge og økonomi. Du vil have svært ved at gennemskue de langsigtede konsekvenser, og de ser heller ikke ud til at være gunstige. Det er ligeledes svært for dig at se, hvad der er vigtigst for dig, og du er faktisk for optimistisk, når du kalkulerer resultater.
PS: Undgå konfrontationer.
TVILLING
Du kan brænde fingrene på projekter, du starter. Det er bedst at vente til sidst på ugen med at sætte nye ting i gang. Du vil sikkert blive frustreret over, at du ikke umiddelbart kan komme igennem med de ting, du ønsker, men du må væbne dig med tålmodighed lige nu. Du må arbejde hårdt for dine resultater, men du vil senere kunne høste, hvad du har sået. 
PS: Boligen kræver lidt arbejde.
KREBS
Du står overfor en ny begyndelse, og i den forbindelse vil det være godt, om du fik styr på eventuelle hængepartier. Det giver dig et godt overblik og overskud til det spændende, der venter. Du kan også med held gøre en lille status og tænke over, hvilken vej du helst vil gå. Det kræver dog lidt ro, før du får styr på dine tanker, og ideerne kommer til dig.
PS: Det bliver ikke kedeligt.
LØVE
Du har en virkelig god empati, men det gør faktisk, at du kommer til at tage dig af alle andres problemer og behov, og helt glemmer dine egne. Du skal desværre ikke regne med, at det bliver værdsat, selvom du gør et stort arbejde. Du vil opleve, at dine tanker til tider er noget tunge og negative, men du har heldigvis ressourcerne til at gøre noget ved det.
PS: Du må gerne være lidt egoistisk.
JOMFRU
Du vil helt klart få lyst til at ændre på din arbejdssituation. Du kan faktisk finde på at tage drastiske beslutninger, når det kommer til job og karriere. Det er bedst at vente og tænke tingene grundigt igennem. Det der umiddelbart ser ud til at være et godt tilbud, vil vise sig at være noget helt andet. Du vil være mere følelsesfuld end ellers og overraskes selv.
PS: Du behøver ikke sige alt, hvad du mener.
VÆGT
Der sker en masse på jobbet, og du kan uventet få nogle muligheder, der kommer helt bag på dig. Du holder af at være den, der sætter tempoet og bestemmer retningen. Du kan tvivle på, om dine ideer er gode nok til at forfølge. Sker det, kan du med held hente råd og vejledning hos din partner eller en god kollega. Uventede ting sker også i din bolig.
PS: Din kalender bliver meget fuld.
SKORPION
Det bliver en uge, hvor du vil være meget social og udadvendt. Du er god til at arrangere spændende ting og få andre med på dine ideer. Du vil nyde at opleve noget kulturelt, en dejlig date med din partner bør også stå på programmet. Selvom dagligdagen bliver hektisk, så glem ikke at nyde de gode stunder, ellers er du altid bare ”på vej”. 
PS: Der skal være tid til hygge.
SKYTTE
Du vil have svært ved at koncentrerer dig, og en nervøs og rastløs energi bider sig fast i denne uge. Du vil sikkert starte en masse ting, men for mange bolde i luften vil faktisk hindre dig at nå de ting, du gerne vil. Andre mennesker du møder kan virkelig overraske dig, og ikke altid på den positive måde. Sørg for, at du holder en vis distance lige netop nu.
PS: Vigtige beslutninger bør vente til senere.
STENBUK
Ikke alle nyheder du får vil være lige velkomne. De projekter du har satset på, kan blive forsinket, eller du kan få nogle oplysninger, der umuliggøre dem. Det betyder dog ikke, at du skal give op, tværtimod. Det er bare ikke en god ide at starte noget nyt op. Fokuserer du, vil løsningerne komme til dig. Hårdt arbejde giver resultater, og det går du ikke af vejen for.
PS: Gør hverdagens rutiner til en leg.
VANDBÆRER
For mange søde sager og ”laden stå til” vil give bagslag. Start på noget sport, og helst noget, hvor du ikke bliver meget overbelastet. Det er nu, du kan foretage de ændringer, du har gået og tænkt over, det bliver let som en leg. Du er meget kreativ, og dine ideer vil bringe dig langt. Det er dog ikke dem alle, der er lige realistiske, så du må lige tænke dig om.
PS: Sæt tingene i system.
FISK
Det bliver en noget følelsesladet uge. Det gælder især på hjemmefronten overfor familien. Bølgerne kan til tider gå højt, men her må du lige prøve at se tingene lidt udefra, for kun sådan finder du de bedste løsninger. Du må overfor andre, du møder, stå fast. Du ved bedst selv, så lad ikke andre mennesker sætte din dagsorden, det er vigtigt at sige fra.
PS: Du har selv alle ressourcerne.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar