tirsdag den 5. juni 2012


Grundvand og grundlov

Som vi har skrevet om mange gange, så er det de grundlæggende forhold nationalt og internationalt, der er i smeltediglen, når Pluto kører gennem Stenbukkens tegn. Pluto står for transformation og Stenbukken for det grundlæggende. Det er også landbrugets planet, og nu er det kommet frem, at der er foregået en ulovlig anvendelse af sprøjtemidler, der skulle øge høstudbyttet for de trængte landmænd. Svindelen trækker tråde helt op i landbrugets top. Eksempelvis er et fremtrædende medlem af kartoffelavlernes forening med på listen over mistænkte. Indslaget kan ses i aften på DR2– på grundlovsdagen. Dette kan vise sig at blive meget symbolsk. For den slags kriminalitet er den farligste overhovedet. Ikke alene bliver maden farligere at indtage, men hvis grundvandet ødelægges, så er vi truet på vores velfærd i en grad, man ikke kan forestille sig. Liv og helbred er under pres på grund af visse landmænds ulovligheder. Jeg vil ikke indlade at gøre opmærksom på, at der hvert år lukket et stort antal boringer allerede nu. Når vand først er forgiftet, er løbet kørt, så vil det aldrig mere kunne drikkes.

Heldigvis opfører de fleste sig pænt og overholder loven. Men også her er der grund til at råbe vagt i gevær, for selv sprøjte gifte i små mængder er farlige på sigt, hvad der også gælder de milde former, der er tilladt i dag. Og når Pluto rydder op, gøres det effektiv – den vil helt sikkert have, at der indføres et totalt stop for anvendelse af kemikalier i det hele taget, for det tjener ikke andet formål, end at vi mennesker udnytter situationen til at blive i stand til at brødføde et stigende antal mennesker, og det endda på et usundt grundlag. Pluto vil tage et opgør om, hvor mange mennesker, der skal have lov til at leve på denne fantastiske planet, og det kan vi lige så godt indstille os på. Vi skulle helst ikke nå de 9 milliarder, der er det absolutte maksimum. Når dette tal nås, vil der automatisk ske reguleringer af vores art, så vi kommer ned på et bæredygtigt antal individer. Og der går kun ganske få årtier, før vi når de 9 milliarder. Det er altså på høje tid at indføre reguleringer, når stort set ingen vil gøre det frivilligt. Her skal politikerne på banen, og det skal gå hurtigt, for vi styrer støt og sikkert mod katastrofen som kaptajnen på Titanic – og vi er ikke klar over, at vi styrer derhen. Og hvad værre er, så VIL vi heller ikke vide det. Vi tager kort og godt chancen og beder derfor om at blive straffet for letsindighed og uvidenhed.

Vi skal ikke regne med, at landbruget selv kan rette op på hele skuden, og der er altid nogle der ikke VIL. Men det er blevet så kompliceret efterhånden, at selv med megen god vilje, vil det ikke kunne lade sig gøre uden så store indgreb, at det vil lamme hele erhvervet. Man kan derfor lige så godt nu tage de visionære briller på og gøre en dyd ud af nødvendigheden. Staten må overtage al jord herhjemme og så forpagte det ud til os igen efter ganske bestemte retningslinjer, hvor overtrædelser på miljøfronten automatisk betyder diskvalifikation. Det er alt for farligt med fortsat blødsødenhed på området. Ydermere vil der komme til at herske kaos, når folk om få årtier begynder at flytte væk fra storbyerne, som også henhører under de mastodonter, der vil falde om få årtier, i det mindste delvist. Læs om dette i tidligere indlæg.

Det vil gøre tingene lettere og hurtigere at ændre på forholdene, hvis samfundet ejer den jord, som også rettelig tilhører os alle. Her vil det være meget lettere, hvis staten ejer jorden og lejer den ud til befolkningen. Ellers kommer der en boble i økonomien, som vil blive den sidste, vi vil opleve under de gældende forhold. Men en stund endnu kan vi selv bestemme, hvor galt det skal have lov at gå – vel at mærke også kun en stund. Sker dette ikke, vil det blive nødvendigt i det mindste at indføre skat på samfundsskabte værdier som jord og ejendom. Men det vil befolkning komme til at være imod, og derfor kan politikerne kun vanskeligt få det indført. Alligevel vil det ske, men selv et sådant indgreb kan vise sig at være for sent om ganske få år. Ganske enkelt på grund af grådighed og letsindighed – vi tager chancen og håber at det går. Det vil Pluto sørge for at få bugt med en sådan indstilling. Derfor skal vi regne med, at al jord bliver nationaliseret gradvist i løbet af få årtier. Og det sker ene og alene på grund af vores egen skalten og valten med de ellers så enorme og hjælpende kræfter i naturen.



Caroline Wozniacki – hvor længe varer krisen?

Mens den danske tennisspiller endnu var verdensetter, skrev vi, at der ville komme en formkrise, der ville sætte hende under pres, og at hun ville rasle ned ad ranglisten. Det er gået i opfyldelse, og foreløbig er hun nede på en plads som nummer 9 i verden. Vi skrev også, at hun skulle skifte træner, og at vi skulle et stykke ind i 2012, før det begyndte at vende, men hvornår kan det forventes, at kun kravler op ad på listen igen?

Det ser ud til at vi skal hen til oktober, før det virkelig begynder at vende. Indtil da vil hun ikke kunne forbedre stillingen væsentligt, men meget værre bliver det nok heller ikke. Det kræver dog, at hun kan undgå skader, hvad der let kan komme i forbindelse med, at hun vil blive nødt til at lave sin spillestil om for at kunne vinde flere kampe. Og så har hun Saturn (kriser, knoglebygning) inde i billedet i nogle måneder endnu. Den slutter i midten af oktober, og Saturn står også for tålmodighed og ansvarlighed, så hun må bestemt ikke paces frem på nogen måde. Det skal være en langsom og sikkert udført omstilling for at undgå skader. Sker dette, så er hun fit senest fra efterårsferien.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar