fredag den 22. juni 2012


Euroen og EU

Vi har skrevet stolpe op og ned om, at hverken Euroen eller EU kan overleve i den nuværende form, og at en gentænkning og reorganisering er nødvendig på grund af Plutos indflydelse i begge horoskoper.

Nu kom tidligere nationalbanktør Erik Hoffmeyer i går på banen med, at Euroen ikke vil kunne overleve. I dag står chefen for IMF, Christine Lagarde, frem og siger, at Euroen ikke kan overleve i sin nuværende form, og at hele finans- og banksystemet skal reorganiseres. Hvis paven er guds forlængede arm, så er Lagarde og Hoffmeyer Plutos ditto.

Lagarde er inde på, at der må skabes en meget tættere samarbejde, hvor alle lande løfter i flok i den monetære union. Det er særdels positivt nyt, hun må bare ikke glemme det med mastodont-syndromet. Men det hjælper på det, hvis solidaritet og retfærdighed og respekt kommer i fokus. Der må også ske en forenkling af hele regelsættet bag unionen, så det fremtræder mindre mastodontagtig og mere fleksibel i forhold til tidligere. Læs de mange tidligere indlæg, fx om, at Euroen var syg ved fødslen og nu også har haft en nærdødsoplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar