lørdag den 9. juni 2012


EM – 1

Så fik vi startede op på EM i fodbold, og der blev som forudsagt krig i første kamp, som endte uafgjort, også som forudsagt. Havde endda i mit hoved, at det ville blive 1-1. Dramaet udspandt sig med to røde kort, et brændt straffespark og flere gule kort. Dommeren lavede flere fejlkendelser, bl.a. den første af to forseelser, der førte til, at grækerne fik en spiller udvist.

Rusland-Tjekkiet

Kampen blev vundet af russerne med 4-1, hvad der er en større sejr end forventet. Men det skyldes, at Pluto står i 1. hus og kan give ekstreme resultater, hvor det ene hold er helt i overmagt. Vi kan ikke bruge det almindelige system i turneringer, da vi kun har ude- og hjemmehold, når værtslandene spiller.

Vi må derfor bruge erfaringerne fra denne turnering til at spotte, hvilket system der så skal anvendes. Foreløbig er hypotesen, at det er favoritterne, der symboliseres af AC.

Ruslands træner er hollænderen Dick Advokaat. Han er født 27.9. 1947 i Haag og har meget fine aspekter nu, så hans hold kan nå semifinalen.



NB! Se under 8.6., hvor aftenens kamp er vurderet til uafgjort i bedste fald. Simon Kjær og Niki Zimling har de mest problematiske horoskoper i truppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar