lørdag den 30. juni 2012


Hvem vinder EM i fodbold?

NÅR vi nu ikke har alle nødvendige oplysninger om fødselstider på spillere og trænere, så kan vi i det mindste afprøve nogle teorier ud fra de givne omstændigheder.
Hvis vi tager de to trænere, så ER der faktisk tale om, at Prandellis horoskop står ved nærmere eftersyn en tand bedre en del Bosque fra Spanien.

Hvad spillerne angår, er der nogenlunde det samme miks på begge hold. En del spillere står flot, nogle står som vanligt, og et par stykker hænger noget. Xavi (og Albiol, hvis han kommer med) står bedst for Spanien. Ballotelli og Pirlo bedst for Italien. Men det bliver en meget lige kamp, som Italien under optimale omstændigheder godt kan vinde. Men så skal alt flaske sig, og de skal have lige så meget medgang som i kampen mod Tyskland, hvor alt gik op i en højere enhed, som kampen skred frem. Det kan ende med en straffesparkskonkurrence, og en sådan vil Italien nok i givet fald vinde.
Dommeren (Saturn) kan få en afgørende betydning for udfaldet af kampen. Saturn er i spænding til AC ved kampstart, og jeg tror at han vil lægge en dæmper på gemytterne lige fra start for at holde det hele under kontrol. Der kan meget let komme temperamentsmæssige konfrontationer mellem spillerne med det horoskop, som stadig er præget af den stærke spænding mellem Solen, Uranus og Pluto. Man kan forvente en del gule eller røde kort.

Kampens afgørende tidspunkter, hvor der også kan komme mål, er: 21.15-21.30, 22.05 og lidt omkring kl. 21.00. Men den førstnævnte periode er den, der let kan blive afgørende.

Jeg tager chancen og holder på Spanien med et måls sejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar