lørdag den 30. juni 2012


Touren 2012

Touren starter den 30.6.12 kl. 14.00 i Liege, Belgien. Dermed skydes den i gang på den stærke spænding mellem Solen, Pluto og Uranus, som ganske vist er i aftagende, men som stadig er meget virksom. Spændingen kører fra 3. hus (trafik, kommunikation) over 6. hus (helbred, sundhed) til 9. hus (udland, rejser). Det er dermed svært helt at undgå konflikter og skader blandt rytterne. Jeg aner ikke, hvor mange der normalt forlader løbet på grund af skader eller sygdom, men i år vil tallet sandsynligvis ligge over gennemsnittet.

Favoritterne skulle ifølge eksperterne være Evans og Wiggins, og her står Evans langt bedst af de to. Wiggins har både Saturn og Neptun-spændinger, mest Saturn, der gør, at han skal passe på ikke at overanstrenge sig, det kan give skader eller dårlige ben. Evans står ikke helt så godt som sidste år, så jeg prøvede at finde en outsider. Her fandt jeg en, der aldrig har fået den succes i Touren, som han egentlig kunne fortjene, nemlig Menchov. Han har et yderst flot horoskop i år, så det er nu eller aldrig. I hver fald kan kan næsten ikke undgå at fo0rbedre sin indsats, så det bliver den bedste placering, han har fået til nu. Men jeg tror på ham og vil betragte Evans som outsideren til ham.

På Saxo Banks hold har Contador karantæne, og den bedste rytter er J J Haedo, der som tidligere beskrevet har et noget anstrengt horoskop i år. Derfor vil det være begrænset, hvor god en figur han kan føre. Det burde slet ikke kunne føre noget med sig i klassementet – i hvert fald ikke i slutstillingen.
Michaelk Mørkøv har mange flotte aspekter, men Neptun er i spænding til Mars, så han skal passe på en skade eller at gå "sukkerkold". Må gå efter et eller to flotte enkeltresultater. Pluto er også med i en mindre spænding. 

Chris Anker Sørensen liger på normaslt niveau og kan også lave et par gode enkeltresultater og kan ende med at få bjergtrøjen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar