fredag den 22. juni 2012


Ny træner i FCK – en ægte Løve!!!

Belgieren Ariël Jacobs er nu træner i FCK. Kontrakten er underskrevet, og der er pressemøde kl. 15.00 i dag den 22.6. Han hedder (næsten) Vædder til fornavn, og så er han født i Løvens tegn, som det sig hør og bør for en FCK-træner!

Han har ikke nævneværdige spændinger i sit horoskop i år, men der er ikke mange aspekter i det hele taget. Dog er der et par nævneværdige småperioder. Den første er de sidste 10 dage i juni, hvor der skrives kontrakt. Her står Jupiter brillant. Så er der svaghedstegn i september og oktober, hvilken kan give lidt udfordringer i efterårssæsonen. Men fra april næste år kører det flot igen. Maj næste år er direkte fantastisk, og så må man håbe, at de kan skrabe så mange points sammen, at de kan tilbageerobre mesterskabstitlen fra FCN.

Næste år bliver jeg nødt til at lave horoskoper på samtlige spilere i Superligaen for at øge træfsikkerheden. Hvis man skal have alle spillertrupperne med, bliver det næsten 200 horoskoper i alt, så ved jeg, hvad sommerferien skal bruges til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar