fredag den 22. juni 2012

Tyskland-Grækenland

Vi har tidligere beskrevet Tysklands frygtindgydende form i øjeblikket. Derfor vil de vinde med et mål i dag, sandsynligvis 1-0 eller 2-1, muligvis efter omkamp. Mange tyske spillere har meget fine horoskoper nu, så de er favoritter til guldet. Skal dig lige have set på Spaniens og Italiens spilere.

Når det nok ikke bliver mere, skyldes det den tyske træners aspekter i horoskopet og Grækenlands eminente evne til at forsvare sig. Det bliver et sandt drama i aften. Og vi kan få svaret på, om AC i stedet for hjemmeholdet, som det er normalt, symboliserer favoritten. Er dette tilfældet, så bliver dramaet MEGET stort.

Favoritter til de fire hold i semifinalen er Tyskland, Italien, Spanien og Portugal.

Kampen i aften har nogle peaks her, hvor der kan ske afgørende ting, fx mål:

Kl. 21.00

Kl. 21.15

Kl. 21.45-21.55

Kl. 22.30 og de følgende minutter bliver dramatiske, det vil sige afslutningen af kampen. Også begyndelsen af 2. halvleg, som er den mest afgørende.