tirsdag den 5. juni 2012


ÅNDELIG KONTAKT

Hemmelige skjulte evner, er ved at kigge frem hos flere og flere mennesker.  Førhen var det forbeholdt nogle få mennesker at udvikle disse evner. I dag har flere og flere mennesker åbnet sig

for det åndelige. Det er vigtigt dels at få disse evner/muligheder integreret i vores liv og i balance, får dem normaliseret og ikke mindst få dem afmystificeret.

På 4 dage vil du komme til at stifte bekendtskab med dine egne psykiske evner, clairvoyance, udvidet klarfølelse, healing i forskellige grader, klarhørelse, klarsyn og kontakt med den åndelige verdens hjælpere. Du vil blive undervist i aktivering, ”lukning” og specielle energiteknikker, der tilgodeser udvikling af dine psykiske evner. Derudover vil du lære at beskytte dit hjem, dig selv og lære, hvad spøgelser egentlig er for nogle væsener.

Du skal meditere, arbejde individuelt og i grupper. Du vil undervejs på kurset også modtage clairvoyant rådgivning, healing, m.m.



Få det åndelige gjort nærværende for dig i dit liv!



Dato og tid: Ankomst torsdag d.2. august kl. 12.00
Afrejse søndag d. 5. august kl. 12.00


Sted: Sindsro, Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg

Underviser: Steen Kofoed

Tilmelding: www.spiritshop.dk



Pris: 1 person: Kr. 4.800,- incl. fuld pension (økologisk og vegetarisk)
og indkvartering i dobbelt værelse.


2 personer: Kr. 3.500,- pr. person - I sparer kr. 2.600,-.
Hvis du tager en person med på kurset, er prisen kun kr. 3.500,- pr sjæl




Forudsætninger for at deltage:

Du skal være over 18 år.

Skal have begge ben plantet godt i jorden.

Hvis du tager medicin, skal du fortælle kursuslederen det.



Steen Kofoed har i de sidste 30 år arbejdet bevidst med at hjælpe andre mennesker individuelt og i gruppesammenhænge til at komme i balance. Han har bl.a. været med til at introducere gruppehealing til Danmark, været en del i TV og er fast brevkasse skribent på SØNDAG. I dag arbejder Steen Kofoed med Sindsro, skriver bøger og udgiver Cder og underviser på Healerskolen (Danmarks ældste healerskole) samt har udviklet den unikke udviklings teknik: Buddhi

Steen er kendt for hans direkte og kærlige måde at undervise på og ikke mindst den transformere energi som han skaber i forbindelsen med hans undervisning. Steen er helt nede på jorden, med et åbent hjerte et klarsyn og med hoved i himmel.



Ønsker du at forandre dit liv, så kom og tag imod

RESET

RESET er et unik KURsusophold, på 12 dage som har et formål og det er at få renset din krop, organer og dit sind.

At ændre sine vaner er det sværeste at gøre, da der ligger tusindvis af timers træning bag det vi gør, siger og tænker. Derfor kan det være en god og meget brugbar strategi, at udrense giftstoffer fra sine organer og sin krop, da disse ophobninger er med til at binde og holde sindet fast i sine mønstre og vaner.

Smukke omgivelser, stilhed, meditation, udrensning, bål, havet, dans, nærværd, skov, og kontakt med dig selv



2 af landets dygtigste inden for hver deres felt, kroppen, ernæring, psyken, og energier er gået sammen og tilbyder dette dybtgående udrensningskursus, som tilgodeser din krop og dit sind.



Vi glæder os til at være sammen med dig på denne rejse

John Voxfort og Steen Kofoed



Dato: uge 29 -30

Mandag d. 16.juli til fredag d. 27. juli

Ankomst mellem kl. 10.00 -12.00



Sted: Sindsro hjalet, Hjaletvej 51 4760 Vordingborg

Indkvartering. I eneværelse med eget bad



Pris: kr. 8.500,- alt incl.

Forudbetaling: 4000,-

Bemærk: Der er kun 24 pladser, da alle får et eneværelse



Tilmelding: Du kan booke via spritshop.dk



RABAT: hvis du tager en sjæl med, så får i begge en rabat på kr. 1000,- og bliver indkvarteret i dobbeltværelse



John Voxfort (f. 1962) er uddannet Coach, Massør og læge exam. Ernæringsterapeut (IFM). Har praktiseret i egen klinik siden 1997 og modtager løbende videreuddannelse blandt andet gennem sit medlemsskab af Institute of Funktional Medicine (IFM). Derudover er John en afholdt foredragsholder samt skribent og vejleder på NYTomSUNDHED.dk

Steen Kofoed (f.1963) er healer, clairvoyant, skoleleder, forfatter m.m. Har gennem tiden udviklet forskellige energiteknikker: Sindsro, Spyd, anatomisk, sjæls, og rod-healing. Har uddannet over 2000 healere og har siden 1992 praktiseret i egen klinik.  Derudover er han brevkasseskribent og kendt for sit klarsyn og hans direkte måde at undervise på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar