torsdag den 28. juni 2012


Özlem Cekic – hvad siger hun på lørdag?

Cekic er født den 7. maj 1986 i Ankara og har derfor besøg af Neptun, der er i spænding til kommunikationsplaneten Merkur. Det betyder, at man enten kan sige noget fordrukkent sludder – hvad der ikke kunne falde hende ind – eller at man kommer til at sige noget, man senere fortryder, selv om det kan være aldrig så rigtigt.
Det kunne være meget nærliggende at vurdere, at hun forlader sit parti. Det ville ikke være helt umuligt ud fra Neptun, der står for kaos og opløsning. Det er dog nok en anden udlægning, vi kommer til at høre på lørdag – efter, at hun er blevet banket solidt på plads som den anden SF´er på kort tid. Hun vil derfor undskylde sine udtalelser og blive taget til nåde. Men hvad så til næste valg? Her er der to muligheder: Enten stiller hun ikke op, eller også BLIVER hun ikke stillet op. Nok det sidste.

Hvad angår Lisbeth Bech Poulsen, som blev banket på plads tidligere på ugen, er det en meget genstridig Saturn, der er på spil. Den udløser hendes stærke spænding i fødselshoroskopet (født 1.12.82 i Sønderborg), kvadratet mellem Mars, Pluto og Saturn, så autoriteterne er virkelig inde i billedet - symboliseret netop af Saturn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar