lørdag den 23. juni 2012


Fodbold

I aftes fik Grækenland klø af Tyskland, men jeg havde ikke troet det ville blive så klart. Godt nok var målforskellen to mål ikke så megete ogen, men tyskerne var virkelig overlegne, bortset ra det første kvarter.

Dermed fik vi demonstreret, at hjemmebanen (AC) ikke altid symboliserer favoritholdet. AC stod i går i skorpionen, og Pluto stod ikke ret godt. Det var meget mere fokus på ”udeholdet”, hvad dette så end er i en turnering, hvor begge hold jo er på udebane. Her må der mere forskning til, eksempelvis i aftenens kamp kl. 21.45 i Donetsk mellem Spanien og Frankrig.

Her er Spanien favoritter og vinder ret sikkert, da deres spiller har langt bedre horoskoper end franskmændene, hvor Mexes har karantæne. At der var noget specielt med ham, fremgik, da jeg googlede det franske hold. Han ville simpelthen ikke komme frem med sine data, go han fik sit andet gule kort i den ensetset kamp og kommer ikke med mod Spanien.

Ag Spanierne har især Albiol og Mata mulighed for at spille ekstraordinært godt, men både 7, 9, 11, 19, 3, 1, 6, 8 og 21 er rigtig gode. Alonso kan være den, der svinger lidt i aften.

Spanien vinder med 1 eller 2 mål, og afgørelsen falder i en af disse vigtige peroder:

20.45-20.57

22.15-22.30

Kl. 23.00

Kl. 23.25 – afslutningen af kampen kan være kaotisk, hvis den ikke er afgjort forinden, hvad den sandsynligvis er. Der kunne dog falde et straffespark som i kampen i går, der også have en lignende afslutning astrologisk set. Denne var afgjort forinden, så reultatet blev 4-2 til Tyskland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar