tirsdag den 19. juni 2012


Der er ting på vej her på bloggen, bl.a. om euroen og fodbold. Desværre er der også nekrologer på vej over Finn Skøtt Andersen fra Humlegården, som var både læge, visionær og astrolog.

Den onde hylemig ringe - eller Unterhüle-mig dårligt af Bendtner

Konklusionen på EM blev, at det var en o.k. indsats samlet set. Tre ”pinde” fra dødens gruppe er ikke så dårligt og vil kunne bruges fremadrettet, selv om det i første omgang blev pinde til vores EM-ligkiste.

Nu må vi ikke håbe, at Bendtners underbuksestunt medfører nederlag i VM-åbningslampen mod Tjekkiet, men det ER for dumt og umodent af ham - denunterhylemig. Nu havde han lige vist sig som værende blevet voksen og kæmpende for hele holdet, og så laver han sådan en regulær bommert, ris til egen bag. Og det skal naturligvis straffes. At man så igen må sige, at den store straf skyldes et superkommercialiseret europæiske fodboldforbund, er noget andet. Det friholder ikke betting-firmaet, der helt sikkert har betalt ham for det. Nogen vil jo malke koen, så længe den laver kasser, men her er der virkelig tale om en ko-kasse. Bettingfirmaet har allerede fået fantastisk reklame, da kun få kendte dem i forvejen. I hvert flad havde de brug for en succesoplevelse, og det fik de, nu kender alle dem pludselig. De er så glade for stuntet, at de har lovet Bendtner at betale den store bøde på 740.000 kr. Det friholder heller ikke Bendtner, men må alligevel kalde på kritik af endnu en mastodont, UEFA. En kritik, der SKAL komme, fordi mastodonter som tidligere beskrevet er ude i krise på grund af deres unaturlige størrelse, som giver diktatoriske tilbøjeligheder og beføjelser. Den, der ikke er det, vil komme det. Og krisen vil fortsætte, indtil man har fået bugt med de usunde mekanismer. Spil-industrien er også en mastodont, som nu har fået et skud mere. Vi må håbe, at det medfører et grundskud på et tidspunkt, for hvad er spil til for? Ja, det er mest til for spiludbyderne og deres indtjeningsmuligheder, og dem er der rigeligt af i forvejen, så hvad skal vi med flere. Det skulle Bendtner måske have tænkt lidt over, inden han trak foldboldbukserne ned – med Paddy Power. Nu er han ude i næste kamp og kan dermed leve op til kælenavnet Bænkner.

Ruslands hold – og en astrologisk sensation.

Flere russiske spillere har fine horoskoper, og det gælder især træneren. Dette betyder ikke altid at man så vinder det hele, men at man gør en god figur, set i fortil andre nationer, som jo har deres horoskoper. Og så er der det russiske publikum, hvor tilhængerne gik amok før kampen mod Polen og smadrede ting og øvede vold på polske tilskuere, og det har ikke virke befordrende på spillerne, der nu er idømt hele 6 minus-points i næste EM-slutrunden. Det er ganske vist en betinget dom, men med de takter, publikummet har vist indtil nu, så kan det ikke undgå at påvirke spillerne negativt.

De bedste horoskoper har Arshavin og Shirokov, men også Kerzhakov, Pavlyuschenko, Pogrennyak, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, Beresutski, og Denisov står godt astrologisk. Så er der nogle, der er udmærkede, og andre, der er i astrologisk minus. Langt det værste horoskop har Sharonov, 3´eren, som vist heller ikke fik spilletid. Horoskopet er så belastet, at hans fodboldmæssige fremtid er truet. Jeg kan ikke finde fakta om ham - andet end at han er født 8. september 1976 i Moskva. Både Uranus, Neptun og Pluto raserer hans horoskop, så vi har sikkert hørt det sidste fra ham, i hvert fald hvad angår landsholdet.

Den store bomber blev Dzagoev, der scorede et par spektakulære mål, og som udlandet har vist stor interesse for. Her har imidlertid ikke det bedste horoskop, er født den 17. juni 1990. Jeg ville derfor slippe ham, hvis jeg var i klubledelsen. At han scorer mål til EM kan man sagtens, selv om horoskopet er udfordret. Men fiaskoen kan så ligge i, at uanset hvor godt man spiller, kan ens hold ryge ud – og det er højst overraskende sket med Rusland. I øvrigt kan man også sagtens score mål uden at spille godt. Jeg har ikke set hans to fantastiske kampe, men det kan ikke have været helt perfekt på trods af målene. Han kan have begået nogle fejl, men har med målene kompenseret rigeligt for fejlene. I øvrigt skal spillernes indsats astrologisk set ses over en hel turnering eller en hel sæson.

Så er der en meget stor astrologisk sensation på det russiske hold, nemlig to spillere, der er født samme dag, nemlig 27. januar 1987: Shunin og Glushakov. Disse skulle altså have noget tilfælles. De er helt sikkert ikke født på samme tidspunkt, det sker meget sjældent, men astrologisk har de en del tilfælles. Jeg har dog ikke kunnet opdrive andre informationer, end at ingen af dem fik spilletid – eller i hvert fald i særdeles begrænset omfang. De står begge rimeligt godt astrologisk set, men de VAR jo også udtaget til landsholdet, hvad der er en ære i sig selv. Har andre kendskab til de to spillere, hører jeg meget gerne derom.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar