søndag den 3. juni 2012


Efterspurgt astrologi- og healingbog nu i boghandlen igen

I nogle måneder har vi ikke kunnet levere Martin Lass´ væsentlige bog: Chiron – Healing Body & Soul. Vi er nu i den glædelige situation, at vi har fået et parti hjem fra USA. Den kan bestilles til specialpris her:


Ugen, der kommer
Det store tema i denne uge er den begivenhed, der blev udsendt i søndags: Venuspassagen, hvor Venus bevæger sig ind foran Solen, imens den går baglæns. Det skete sidste gang i slutningen af 1800-tallet, se indslaget fra søndag. Det skal med her, at mandag går Neptun retrograd i flere måneder. Det kan derfor være svært at holde tingene flydende, både personligt og kollektivt. Der kan lettere opstå kaotiske situationer, hvor man ikke ved, hvad der er op og ned.

Mandag: Månen, her fuldmånen, er eksakt ved 13-tiden mandag, og allerede her er Venus-konjunktionen til Solen aktiv og danner en spænding til Mars, så det kan godt blive en urolig dag, hvor man skal tæmme sit temperament lidt.

Tirsdag er næsten som mandag: En optakt til den eksakte Venuspassage onsdag.
Onsdag: Så oprandt dagen, hvor man sidst på eftermiddagen forhåbentlig kan se en lille, mørk prik foran Solen.

Torsdag eftermiddag står Månen harmonisk til Jupiter og giver humor og glæde.

Fredag står Månen godt til Venus og giver hygge og harmoni

Lørdag står Månen godt til Saturn og giver stabilitet og ansvarlighed.
Søndag står Månen godt til Merkur og giver god udveksling og kommunikation.

HAN
Så er skulpturen HAN afsløret i Helsingør. Hvis nogen har det nøjagtige tidspunkt for dette, hører jeg gerne herom. Ellers er jeg nødt til at anvende horoskopet for ceremoniens start kl. 16.00. Her står MC i spænding til Saturn, som står for forsinkelser – så måske er selve afsløringen enten forsinket – eller helt naturligt først foregået lidt senere efter nogle indledende manøvrer. Se det større indlæg tidligere på ugen.


Skattereformen
Pressemødet om skattereformen blev skudt i gang den 29. maj 2012, formentlig kl. 11.00 som vanligt for statsministerens pressemøder. Skat er 8. hus (tomt) og Pluto står ganske rimeligt. Herskeren over 8. hus er Neptun, og den står ikke godt. Derfor kan skattereformen enten ikke vedtages, eller den vil vise sig ganske utilstrækkelig. Eller begge dele. Vi ser, hvordan forhandlingerne forløber og vender tilbage.

Diskodronningen død
Donna Summer blev verdenskendt som diskodronning. Hun døde den 16. maj 2012 på en progressiv Måne i spænding til dødsplaneten Pluto. Transit Pluto er også på vej hen over hendes Sol (og Jupiter), som det er tilfældet med alle, der er født den 31. december, uanset årstal. Summer blev født den 31.12 1948 kl. 21.00 i Boston, Massachusetts.



Amalienborg ramt af svamp
Vi må nu ændre en linje i vores vice-nationalmelodi om Kong Christian til:
Kong Christian stod i råd og svamp…

Der er tale om en skimmelsvamp, der kan gøre mennesker meget syge. Det gule palæ blev opført i 1842 som hestestald og er godt nedslidt – kræver større renovering. Passer fint til det, der skal ske med samfundssystemet, der også ramt af en slags gul syge. Der er også gået svamp i regeringen.

Tuneserloven – det gik som ventet
Vi omtalte i HOROSKOPET nr. 2/2009 horoskopet for vedtagelsen af Tuneserloven. Vi skrev om, at det sidste ord nok ikke var sagt i den sag med et sådant horoskop, hvor Solen fx var i konjunktion til Pluto og Mars, og med alle tre planeter i spænding til både Månen (fædrelandet) og Saturn (skæbne). Noget af en spænding, må man sige. Ydermere går Uranus ind og laver et T-kvadrat til det hele, så det er virkelig en lov, der er forudbestemt til at lave opstandelse.

Loven blev vedtaget den 19. december 2008 kl. 13.25 på Christiansborg, og den progressive AC er derfor nu i spænding til Neptun (flygtninge). Samtidig er den progressive Pluto i eksakt aspekt til Solen.
Men på grund af andre fine aspekter lige nu, bliver loven sandsynligvis ikke lavet om, selv om den på en måde lige er blevet underkendt. Den 1. juni 2012 kl. 12.00 afsagde Højesteret en dom, som frikendte tuneseren, som dermed kunne forlade retten som en fri mand. Loven er altså antastet, men der er ikke vilje til at lave den om alligevel, da den efter flertallets mening fungerer godt nok.

Domsafsigelseshoroskopet er også uharmonisk, om end i mindre grad. Tre planeter i konjunktion (Solen, Merkur og Venus) er alle i spænding til Mars. Der er meget aggressive aspekter i begge horoskoper, så loven vil sende dønninger langt ud i fremtiden - den er skabt til at lave splid og ballade.

Men læs den gamle tolkning af horoskopet i det nævnte nummer af HOROSKOPET.

Hilly besøger Villy uden Billy – komplet version, nu uden filter!
Så lykkedes det! Vi kan nu lykkeligt afslutte føljetonen om Hilly, Billy og Villy, som begyndte med, at Villy inviterede sig selv hjem til Hilly, da han var i USA. Man må lade Villy, at han i forhold til Hilly ikke ligger på den lade side: Not on the lade side. Hun er allerede kommet på genvisit hos Villy, hendes gode ven og kollega. Selv om hun aldrig nåede med helt med hjem til Sønder Bjert, så var København heller ikke at foragte. Hilly fortalte bered-villy(gt) om, hvordan hun mødte sin Billy ved at lade skæbnen råde. Hun kunne ikke stå for, at hun under et besøg på en juraskole mødte en mand, der pralede højlydt af, at de hjemme i Arkansas avlede de største vandmeloner i hele staten. Hun måtte bare spørge hvem han var – og det var Billy. Det var Hillys første besøg i Arkansas, og hun lod klogeligt skæbnen råde og tog et initiativ, der ville noget.

Der forlyder ikke noget om Villys eventuelle jalousi, men han har sikkert styret den. I invitationen skrev han: “May I have love to invite you on a channel roundfart in Copenhagen. It would be very cosy, then we can talk about water melons and so” - og hun tog imod det alligevel.

“It is a sin and a shame that you did not besoke me home in Sønder Bjert. Else I would have baked a cake and made some mad for you. I mean, after such a long rise you must be very hungry. Now we have to eat a little bit in Snapstinget – The Snaps Thing. We can take a snaps and a silly fish, called “sild” in Denmark.”

Efter snaps og kanalrundfart gentog Villy for sin kære Hilly, der var uden sin Billy: “I have said it once, but in a little while I have said it twice: I bewonder you in a degree, that you cannot forestill you. You are so sweet and rare, and you give me so much inspiration. I will now begin to get some new balls on the soup (nye boller på suppen, red). And I am more that Villy (mere end villig, red.) to visite you next time I come to America. Then I also will buy myself a billy car with some fart in (en billig bil med fart i, red.). Maybe I can borrow your biggest plane and fly it home to Sønder Bjert together with myself. Maybe we after this have to call it Sønder Fjert.
Many thanks for visiting me and my country. I hope you liked my guided harbor roundfart, where I wanted to show you all the bicycles on both sides of the canals, cycling to their works and home again. We call it recycling. And I hope you liked to see the clean water in the harbor. Folks can take a bad in it, so clean is it. Next time you come here, then bring your bad draught (tag din badedragt med, red.), then we can bad together. Hope to see you soon, your (more than) Villy…”.




Lindegaard ikke i top

Krohn Dehli på toppen

Rommedahl OK

Kahlenberg på toppen

Chr. Poulsen god

Lars Jacobsen god

Kjær ikke i top

Agger på toppen

Bjelland på toppen

Simon Poulsen OK

Silberbauer rigtig god

Wass OK

Kvist på toppen

Zimling ikke på toppen

Schøne ikke på toppen

Eriksen ikke helt på toppen

Jacob poulsen ikke på toppen

MIkkelsen på toppen

Bendtner ikke helt på toppen, men får lavet et par mål alligevel

Træner Olsen på toppen



Alt i alt godt nok til at lave et overraskende ressultat, og med den dynamitgruppe, vi er havnet i, så vil det være overraskende, hvis vi gør videre. Det er en god chance for dette, men så heller ikke meget mere. Det absolutte maksimum vi når, er en 7. plads. Og så skal alt flaske sig. Der må ike kome flere skader som målmand Sørensens.



UGEHOROSKOP uge 23 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Der er fokus på dine langsigtede planer og fremtidige mål. Det bliver nødvendigt, at du ser på dem og får ændret på det, du kan se, der skal ændres. Du ser klart og dit overblik er eminent. Dit røntgenblik ser lige ind til sagens kerne. Du vil opleve nogle spændinger i hverdagen, og her er det vigtigt, at du tæller til ti, inden du får sagt en hel masse, du fortryder.
PS: Ikke alle problemer kræver lige stor indsats.
TYR
Økonomi og penge kan give dig grund til bekymring. Tingene bliver let dyrere, end du regner med og samtidig, vil du have tendens til at handle på dine følelser frem for din fornuft. Du kan være meget hurtig til at tage stilling og til at dømme andre. Vent til du har hørt hele historien, og hold dig fra sager, der egentlig ikke direkte har noget med dig at gøre.
PS: Tænk før du taler.
TVILLING
Det bliver bestemt ikke en kedelig uge, tværtimod. Du kommer dog til at blive forsinket og forstyrret af udefra-
kommende ting, hvilket vil irriterer dig. Du må prøve at holde fokus og skabe overblik, for ellers ender det med, at du farer rundt og bruger din ellers fantastiske energi helt forkert. Du kan med held foretage ændringer eller lignende i boligen.
PS: Bevar balancen i dit parforhold.
KREBS
Hvor du før har følt, at dine ideer og planer var lidt på ”hold”, så vil du nu opleve, at du kan tage et stort skridt fremad, og det er kun begyndelsen. Det er en god ide, at du får afsluttet gamle projekter, for du vil få lyst til at kaste dig over noget nyt. Du vil nyde din hverdag sammen med familien, du tager gerne initiativet til hygge og, du får tingene til at ske.
PS: Det du sætter dig for, vil ske.
LØVE
Episoder med venner kan være sprængfyldte, det samme gælder, når du skal arbejde sammen med andre. Du kæmper til det sidste for det, du tror på. Det kan virke skræmmende på andre, når du først folder dig ud, så prøv om du ikke kan finde en mere diplomatisk side frem. Du har masser af ting at se til, og du må strække dig for at være alle steder lige nu.
PS: Brug din energi fornuftigt, selvom du har masser.
JOMFRU
Du er meget løsningsorienteret og handlekraftig. De udfordringer og problemer der kommer din vej, løser du let og elegant. Du har fokus på andre mennesker, og det er vigtigt, at dem der står dig nær trives og har det godt. Det du gør for andre vil blive værdsat, og du er et godt forbillede, da du går foran og ikke er bange for at lave noget og tage ansvar.
PS: Husk at tage en timeout engang imellem.
VÆGT
Du bliver testet, til du lærer at sige fra. Det bliver ikke det letteste, men du kommer ingen steder ved at underlægge dig andre. Søskende og naboer kan skabe problemer for dig. Alt, hvad der er nyt vil tiltrække dig, og du er hurtig til at lære. Foredrag, nye bøger eller lignende vil give dig god inspiration, som du så kan bruge til fremtidige projekter.
PS: Udnyt de chancer der dukker op.
SKORPION
Din intuition er ekstra god, og fortæller den dig noget, så lyt endelig efter. Der kan være komplikationer i dit parforhold, men det er noget, I kan løse, hvis I bare sørger for, at tale sammen. Husk på, at intet er sort eller hvidt, så undlad at tage eventuelle diskussioner til det yderste. Venner vil ikke nødvendigvis være støttende, så træf dine egne beslutninger.
PS: Pas godt på dine ejendele.
SKYTTE
Der er ingen tvivl om, at du vil være noget selvkritisk og hård ved dig selv i denne uge. Det er som om, du kan se alle dine fejl og mangler meget klart. Brug dette til at rette op på et par uhensigtsmæssige mønstre i stedet for at slå dig selv i hovedet med det. Mulighederne er mange - især hvis du samarbejder med andre mennesker - du skal bare gribe dem.
PS: Du kan få et jobtilbud.
STENBUK
Du vil blive forsinket og der vil opstå situationer i hverdagen, der tager din tid. Egentlig betyder disse ting mindre, så hvorfor hænge dig i dem. Få det overstået som kommer, og nyd, at ugen også bliver meget social. Du vil være efter-
spurgt, og du taler også mere end ellers. Det gælder dog om, at du holder dig til de lidt mere overfladiske emner.
PS: Der skal ske noget sjovt.
VANDBÆRER
Ugen bliver ikke helt let. Inden du får set dig om, har andre taget styringen og træffer beslutninger på dine vegne. Find din humor frem, hvis der er noget, der ikke lige virker for dig, et godt grin vil gøre underværker. Du kan hænge dig i ligegyldige detaljer, træd et skridt til side og se på tingene udefra. Du trænger til, at der sker noget nyt og sjovt.
PS: Hvad har du selv lyst til?
FISK
Et spændende tilbud om et nyt job eller en ny opgave kan dukke op. Det kan også være, at du kan se en løsning på problemer vedrørende dit arbejde, hvor du ellers har følt dig fastlåst. Din partner er god til at rådgive og lytte så tag gerne denne med på råd. Hold fast på pengene, de kan desværre forsvinde meget hurtigt, hvis du ikke passer godt på.
PS: Brug tid sammen med din familie.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar