søndag den 24. juni 2012


Det blev omfattende i denne uge, fordi jeg har medtaget noget af det, der er lagt på bloggen i ugens løb, hvad jeg vil forsøge at undgå i fremtiden – blot gøre opmærksom på de væsentlige ting, der er lagt på.

Der bliver lagt på bloggen hver eneste dag, undtagen i de hektiske bladproduktionsperioder. Og der ligger meget over fra den senere tid, så hold godt øje. Der kommer en hel del på i ugens løb. Og så er der jo fodbolden, som ikke udsendes om søndagen. Aftenens kampanalyse lægges på om lidt, senest kl. 16.00.



Tilbud dvd og bog til indkøbspriser

Der er 5 af hver på tilbud efter først til mølle princippet, og ugens tilbud er:

The Shift: DVD med Wayne Dyer. Normal pris 199 kr., tilbud nu: 135 kr.

Bog med cd af Paul Mahler Dam: Min sjæls rejse. Normalpris 375 kr., tilbud 250 kr. inkl. cd

Send en mail først, så du er sikker på at være blandt de heldige. Derefter kan beløbet (plus evt. 35 kr. til forsendelse) indsættes på regnr. 3679, konto 1057 8590.



De zonetider, de zonetider

Rettelse Astrologimagasinet HOROSKOPET

Det spændende nummer er nu ude hos alle abonnenter og i kioskerne fra torsdag.

Vi bringer en stor artikel om Titanics forlis for 100 år siden. Den indeholder flere horoskoper, hvoraf kollisions- og forlishoroskoperne har forkerte huse. Det vigtigste er dog, at de viste tegninger er korrekte, og astrologi-interesserede ser med det samme, at tekstens TOLKNINGER er lidt forkerte i de to af horoskoperne. Men da der kun er få henvisninger til husene, og det er planeternes indbyrdes stillig, der er det væsentligste her, så bliver det ikke helt uoverskueligt. Der er tale om en teknisk fejl, som jo ikke er god for kollisionshoroskoper…

Der er tale om en fejl i tidszonen på 3 timer, derfor fejlen med husene, herunder AC. Den går fra Skorpion til Skytte i kollisionshoroskopet, og fra Skytte til Vandbærer i forlishoroskopet.

Fejlen beklages, men skyldes en forkert information om, at alle tider var GMT-tider, og det viste sig ved nærmere research at være forkert.



Præcisering af tider fra EM i fodbold

Først skal jeg sige, at et horoskop altid pc-mæssigt opstilles for lokaltider for at undgå tekniske fejl.

Dette faktum kan så få andre fejl frem, nemlig når vi tolker et horoskop, der er opstillet for en lokal tid, som det fx er tilfælde for alle kampe der spilles i Ukraine, der er en time foran os. Dette er ikke tilfældet med Polen, hvor hver anden kamp spilles, og det forvirrer koncepterne. På bloggen er jeg derfor hoppet på - i tolkningen af kampen i går - at skrive lokaltiderne for nogle af de angivne tidspunkter. Jeg beklager, og jeg skal virkelig forsøge at lægge mig i selen for at undgå dette i fremtiden. Jeg sidder ganske vist med det korrekte horoskop, men er jeg ikke opmærksom, skriver jeg lokaltiderne på. Det resulterede i går i et tidspunkt kl. 23.25 dansk tid, hvor kampen VAR færdig lokal tid, og dermed også på tv - og så nytter det ikke meget, at der kunne være blevet mål der…



Lagt på bloggen i ugens løb

Ud over de mange sportsindslag er der et langt og spændende indslag om Anders Behring Breivik, der tager det spirituelle perspektiv ind. Gå ind og se dette omfattende indslag, som beriges af endnu et par afsnit i morgen, så det vil det være fuldt opdateret.

Se også Tænketanken Mikros foreløbige tanker om en ny, spændende og perspektivrig skattepolitik. Om horoskopet på Grækenlands nye statsminister, den 185. i rækken!



Ugen, der kommer

Ugens altoverskyggende tema er T-kvadratet mellem Solen, Uranus og Pluto, der onsdag fuldbyrdes med Månen, og sammen danner disse et storkvadrat denne dag. Og så nærmer den retrograde Venus sig Jupiter og slår sig sammen med den i en spænding til Neptun. Det er altså en ganske lumpen uge, vi går i møde. Her skal man ikke uden videre opstarte større projekter. Saturn er i øvrigt aspektløs næsten hele tiden. Det kan give ustabilitet i både vejret og samfundet i det hele taget. Måske er det chokket over skattereformen, der får svært ved at lægge sig. Der er ingen tvivl om, at det vil skabe furore, og det vil blive spændende at følge meningsmålingerne, der nok ikke vil være regeringens side i denne uge.



Mandag lægger vi noget blødt ud, de nævnte aspekter er kun under opsejling.

Tirsdag gælder nogenlunde det samme, men Månen står sammen med Mars og giver stor energi og følelsesmæssige udtryk. Også temperamenterne kan komme i kog.

Onsdag sker det! Samtidig med, at spændingerne er næsten eksakte, så kommer Månen med og giver en svær dag, især om formiddagen. Men det kan også mærkes frem på eftermiddagen, selv om det aftager. Følelser stritter i alle retninger, og de svinger og er i øvrigt besværlige og problematiske. Tag kun de konfrontationer, der SKAL tages. Hold dig fra almindeligt brok, der kan få negative konsekvenser på en dag, hvor der næsten intet skal til for at lave ravage.

Torsdag er de næsten eksakte, men holdes lidt i ave af Månens konjunktion til Saturn i dagtimerne. Det vil sige næsten de samme ting som onsdag.

Fredag er T-kvadratet totalt eksakt, så her har vi ugens næstværste dag efter onsdag. Udfør ikke større projekter, medmindre det er helt nødvendigt.

Lørdag gælder nogenlunde det samme, men nu klinger det ganske lidt af.

Søndag har vi den samme energi, blot klinget en lille smule mere af. Månen får hele 6 aspekter, så det er en familie- og samværsdag ud over det almindelige. Det kan faktisk blive ret sjovt oven på en hård uge.



Lars Løkke til RIO-gilde

Løkke fik ørerne i mediemaskinen, da han tog til konference i Rio – et såkaldt RIO-gilde. Han besøgte Michigan i USA for at hente sin datter med til Rio på vej hjem til Danmark. Han fortalte det ikke til nogen. Først da han lagde det på Twitter, blev det opdaget. Han skulle angiveligt være blevet nødt til at gøre det af troværdighedshensyn. Det ville nok være blevet opdaget.

Men måske er det på grund af erfaringerne som mulig dopet cykelrytter? Som sådan skal han jo angive sin færden, sine såkaldte whereabouts! Det var det, Michael Rasmussen glemte i sin tid, så det kan være ret alvorligt og medføre et VIRKELIGT RIO-gilde. Det kan udelukke ham fra næste års tur til Paris med Team Rynkeby…

Michael Rasmussen var i Italien, men foregav at være hos sin svigerfamilie i Mexico, hvorfra han sendte et brev med posten indimellem. Det vil sige, at han fik en fra sin familie til at sende det, og sagen har endnu ikke ført til dom, og det samme er tilfældet i Løkke-sagen. For måske VAR han slet ikke i Michigan for at hente sin datter. Måske er hun fløjet helt alene til Rio, og har stødt til sin far der? Det må undersøges nærmere i regeringens antidopingudvalg, hvor en af deltagerne fra den kinesiske delegation blev tilknyttet under sit Danmarksbesøg. Hans navn er Do-Ping. Dog ikke med fornavnet An-Ti…



Selv paven kom til RIO-gilde

Vi skrev i går om de manglende resultater på klimakonferencen. Bundlinjen er noget i retning af:

Det er ikke så godt med al den CO2, der udledes, men hvad kan vi gøre ved det, når man ikke må bruge prævention?

Det stiller sig nemlig ganske anderledes med beslutsomheden, når det gælder paven og pavestaten. Paven er - som Guds repræsentant på Jorden - allestedsnærværende. Det viste han med al ønskelig tydelighed i Rio, hvor det i allersidste øjeblik lykkedes ham at forpurre kvinders ret til prævention og abort. Ganske få timer, før aftalen faldt på plads, lykkedes det ham på ægte guddommelig vis at samle menneskers gode vilje og få fordømt utugt og anden gudløs adfærd. Pavestaten indgik en (hellig) alliance med lande fra Mellemøsten og Latinamerika. Denne alliance fik de brasilianske værter til at fjerne rettigheden til prævention og abort fra aftalen. De synes selv, de gjorde et godt kup, men det kan nok være at det affødte et ramaskrig af dimensioner. For fremtiden kan både børn og ramaskrig fødes frit. Og det er jo da altid dejligt med lidt frihed. Her er det bare i betydningen: frihed til at føde flere børn ind i en i forvejen overbefolket verden.

Den Pluto, den Pluto, den har meget på samvittigheden og står for både sex, magt og fundamentalisme af yderligtgående karakter. Vi kan vente et veritabelt RIO-gilde som konsekvens af dette pavekup. Vi må se, hvad Pluto beslutter. Vi vender senere tilbage med både pavens og Vatikanets horoskoper.

Herhjemme har Pluto foreløbig været i gang med at gøre op med det omfattende seksuelle misbrug af børn i udsatte familier. Det er ikke småting, og vi har endnu kun set toppen af isbjerget. 



Forbyd den slags konferencehoroskoper

Rio-konferencen startede den 13. juni 2012 kl. 15.15. Da var Merkur (forhandling, aftaler forståelse) i spænding til både Uranus og Pluto. Alene det tyder ikke på, at der vil blive nået et godt resultat – kun et resultat, der er acceptabelt ud fra de givne omstændigheder. Og det er slet ikke tilstrækkeligt, men lidt er naturligvis bedre end ingenting.

Ydermere er Solen i spænding til Mars, så temperamenterne kan komme i kog. Og så er Månen i spænding til Saturn, det er virkelig det lange, seje træk, der ikke rigtigt batter, men som kun er et skridt på vejen.

Nå, men naturligvis kan hverken frugtesløse konferencer eller horoskoperne for dem forbydes. Men man beder faktisk om manglende resultater – hvad der også er det herskende faktum. Så alt er i virkeligheden, som det skal være, i hvert fald astrologisk set.

Nu står vi altså med en klimakonference mere uden resultater. Det eneste store ved konferencen er uenigheden, mens der mange meget små ting: resultaterne og den samlede vilje.

Lidt er der dog kommer ud af det, nemlig finansieringen af den grønne omstilling. Vi må være glade for lidt her. Men det ER unægtelig det, man kalder stor ståhej for (næsten) ingenting. Eller som Merkel siger: Viel Geschrei und wenig Wolle.

Og nu til det værste. I de seneste ti årtier er tendensen gået i den forkerte retning. Den oprindelige Rio-proces førte til tre rimeligt fremsynede dokumenter, nemlig klimakonventionen, biodiversitetskonventionen og Agenda-21 om, hvordan Brundtland-kommissionens anbefalinger kunne føres ud i livet.

Kyotoprotokollen har hele vejen igennem været rost på grund af den begejstring, der var i kølvandet på den. Men reelt har det nu vist sig, at den medførte en svækkelse af klimakonventionen. I dag er den endt på hensigtserklæringskirkegården som et totalt ligegyldigt dokument, hvad der er rart at have som baggrundsviden, hver gang man hører politikerne omtale den positivt.

Johannesburg-konferencen i 2002 er næsten glemt, og det samme med COP15 i København, selv om fiaskoen var forudbestemt af USA's nedstemning af den. Ikke underligt, at Løkke faldt i søvn. Men det passede ham nu ikke så dårligt endda: Hverken søvnen eller resultatet. Det er ikke fra højrefløjen, vi skal vente progressivitet på dette område.

Jo, Top-10 listen over fiaskoer er lang, den føles næste som uendelig. Og det er en del af vores rejse mod afgrunden: Ligegyldigheden og uvilligheden til at se fakta i øjnene på grund af ussel mammon. Titanic gik ikke under forgæves. Vi forsøger af al kraft at efterligne datiden synkefri skude. Får vi ikke skuden vendt snart, så er vi fortabte, mange af os. Og det er et sørgeligt, sørgeligt syn.

Tak, fordi i ville høre på mig…er klar over, at jeg har spildt jeres tid.



Kina – den gule fare?

Vi har skrevet meget om det store land på det seneste, men der kommer meget mere. Især når de skifter ledelse til efteråret, så bliver det spændende med den Pluto, der er aktiv i landets horoskop. Man mener, at den nuværende politik vil blive videreført, men sådan spiller Pluto ikke. Der bliver tale om noget større forandringer, end man i øjeblikket forventer. Hvis disse obstrueres i første omgang, så slår Pluto til i anden.

Vi skal eksportere omsorg til kineserne efter den danske model, og man må sige, at det er den omvendte verden – på hver side af planeten, som landene jo også ligger i virkeligheden. I Kina bliver de gamle passet af de yngre i familien, men nu skal landet i i den materielle væksts tidsalder for alvor, og altså har familien jo ikke tid, det kan enhver vel forstå. Og så er Danmark jo et ”nærtliggende ” sted at søge hen for at hente inspiration og direkte shoppe sig til en løsning.

Der er klart for enhver, at ældre har bedst af at blive passet i næromgivelserne af familie og nærtboende. Men det lader vi hånt om herhjemme og finder en smart løsning med institutioner, som kan tage sig af folk, der har mistet deres oprindelige og naturlige rammer. Det er netop det, man mener med ordet institutionalisering, og grundet mastodontsystemet bliver vi næsten alle trukket bag den samme vogn. Der skal jo arbejdes og produceres for at skabe materiel vækst. Og der har vi balladen, for så betaler vi prisen på vores velbefindende og tryghed. Den pris betaler vi nu i den vestlige verden, og den pris insisterer eksempelvis kineserne på at betale. Nu mangler vi bare, at de vil købe sig til en kopi af vores sundhedsvæsen.

Jeg er klar over, at der er store problemer med den kinesiske folkesundhed, bl.a. på områder som rygning og sukkersyge - livsstilssygdomme, som kinesere må acceptere i kølvandet på den materielle udvikling. Sundhedsministeriet i Kina har fornylig - for første gang nogensinde - advaret mod farerne ved rygning. En million kinesere dør årligt på grund af tobakken, og om ca. 35 år ventes tallet at bliver 3 millioner! Hvis der altså ikke gribes ind – hvad der er taget skridt til med ministeriets advarsel.

Se, det er, hvad man kan kalde den gule fare. Eller måske rettere: Den gule negls fare! Ellers skal vi ikke vente nogen militær fare fra Kinas side, her vil de koncentrere sig om sine egne nære omgivelser. Vi skal dog vente en invasion af kinesiske investeringer, og det kommer vi også til at få brug for – i en helt anden skala, end milliardudvekslingerne fra forrige uges delegation af lynkinesere, der kom, så og sejrede.

Tilbage til de ældre. De fratages den velfortjente respekt, og den næste generation berøves muligheden for at afdrage på lånet fra forældrene. Så please, kinesere, må vi ikke nok få lov at importere jeres ”system”? Vi skal nok betale jer godt for det – med taknemmelighed. Også, selv om I fik det meste ud af aftalerne, da I besøgte os. Men det er jo en på det materielle plan, så det kommer vi nok over. Hvis vi byttede lige over, ville vi være godt tjent med dette. Bevares, vi skulle så igennem en større omstilling, men det skal vi alligevel.

Det er også de ældre, der styrer Kina. Hu Jintao, som besøgte Danmark, bliver 70 i år, se hans horoskop på bloggen. Selv om han sandsynligvis afløses på sin post i efteråret, så er han langt fra en færdig mand. Han kan påregne en lang række indflydelsesrige poster i styret. De unge, der var med i den kinesiske delegation, var midt i halvtredserne, og de regnes som opkoblinge i kommunistpartiet.

Vi skal dog tage i betragtning – hvad Plutos indvirkning angår – at Kina ikke har nogen gældsætning, tværtimod. Derfor kommer landet ikke til at gå konkurs. Men der vil vise sig – som også tidligere beskrevet – nogle bobler, man ikke troede var mulige i en planøkonomi som den kinesiske. Det er derfor mest på andre områder, at systemet kan spille fallit, fx på miljø- og menneskerettighedsområderne.







Mastodonternes fald

Der er mange eksempler på mastodonter i vores verden. Bare tænk på fagbevægelsen, sundhedsvæsenet, forsvaret, omsorgen, ældre- og hjemmepleje, medicinalindustrien og ikke mindst staten og kommunerne og regionerne. Vi har gennem flere artikler påpeget de store enheders sårbarhed, herunder fx EU.

Med Pluto gennem Stenbukkens tegn står mastodonterne for fald, en efter en. De vil ændre sig, så de får en anden form, end vi kender det i dag. Alle mastodonter er blevet mere ellert mindre institutionaliseret og har fjernet sig fra deres oprindelige formål. De hviler selvtilfreds i sig selv, og borgerne må så komme til dem, hvis de vil noget. Men det ER nu lettest, hvis de ikke vil noget. Sådan skulle man i hvert fald tro, at de tænkte, når de har forskanset sig i kæmpe kontorhuse i de store byer.

Tager vi fagbevægelsen som eksempel, er den i realiteten flygtet fra sine medlemmer på denne måde, og når det sker, så flygter medlemmerne efterfølgende fra dem. Ikke blot på grund af stigende konkurrence, men også på grund af oplevelsen af fjernhed og uvedkommenhed. Hvad nytter det med flotte forbundshuse med fine kontorer, når medlemmerne oplever fjernhed og sterilitet. Hvor er tømrernes eller murernes Hus blevet af? Jo, det er vist det, der hedder 3F eller sådan noget – og det ligger i en glaskasse inde midt i København. Og så har man fusioneret sig til blods, og måske til døde. Resultatet er, at man har mistet sin kontakt til medlemmerne, som helt sikkert gerne ville have, at deres kontaktfolk inde i forskansningen engang imellem bevæger sig ud i samfundet og sparker døren ind til skurvognen og spørger, om der var noget de kunne hjælpe med. ER alt, som det skal være. Naturligvis bliver der indkaldt til nogle møder, også nogle gange på arbejdspladserne, men det virker forkromet og overfladeagtigt og tjener kun til legitimation for, at så HAR de da gjort noget. Det er jo godt at kunne tilbagevise fremtidige angreb af den karakter.

Som i andre offentlige institutioner sidder for mange medarbejdere på deres hænder og kæmper deres egen sag i stedet for medlemmernes. Mange mellemledere kunne i virkeligheden undværes i systemet, da de ikke forvalter medlemmernes eller borgernes interesser. Fagbevægelsen har ”udviklet” sig derhen, hvor man mere vil være venner med systemet, end sine egne medlemmer.

Det er ikke for sent for fagforeningerne at vinde terræn, men ligesom med politikerne, så er lederne alt for uambitiøse og ikke-visionære. Og politik er en anden mastodont. Og politik og fagbevægelse var tidligere knyttet tæt sammen, men nu kan de ikke engang føre trepartshorhandlinger, uden at det hurtigt bryder sammen. Der skal ske en opsplitning i mindre enheder, som er nær på medlemmerne. Loyalitet og respekt skal genskabes, ellers er det slut med at hedde bevægelse, så skal det nærmere hedder en station, hvor intet er i bevægelse.

Sådan er det i praksis med alle mastodonter, de er reaktive i stedet for at være proaktive. De burde i stedet skære ind til benet og finde deres kernekompetencer frem. Dertil behøves decentralisering, arbejde for faglig stolthed, så bliver folk automatisk tiltrukket.



Euroen og kunstigt åndedræt til Grækenland

Vi har flere gange skrevet om, at Euroen var syg ved fødslen, om ikke nærmest dødfødt. Den blev født med en alvorlig sygdom og måtte ikke alene have kunstigt åndedræt, men måtte også ligge langvarigt i kuvøse på de græske og italienske hospitaler. Nu har det vist sig, at man i den grad slap af sted med for lange kuvøseophold. Måske skulle man i stedet have givet aktiv dødshjælp, før ”barnet” var født – foretaget en provokeret abort.

Man lokkede i sin tid netop Italien og Grækenland - og de ville gerne lokkes - med i det europæiske økonomisk samarbejde gennem manipulation, og det er, hvad der nu svider til det samme samarbejde. Ansøgerlandene måtte dengang kun have et vist underskud på statsfinanserne, og det kunne især Italien og Grækenland ikke matche. Underskuddet blev kunstigt reguleret gennem optagelse af lån i især amerikanske finansieringsbanker – som i parentes bemærket også er i krise i disse tider – den dårlige karma har også ramt DEM som en anden boomerang. Disse lån skulle man så begynde at indfri, så snart man var blevet optaget! Dårligdommene er blevet ved med at cirkulere i den europæiske organisme, og det er nødvendigt med en hasteoperation nu, hvis euroen skal bestå.

Der vil helt sikkert blive gjort alt, hvad der kan tænkes, for at euroen skal bestå. Det vil skade hele Europa. Næste skridt vil derfor være at lempe vilkårene for tilbagebetaling. Og man bliver nødt til at lave mere fællesskab, så det ikke kun er møntfoden og medlemskabet af EU, eurolandene har tilfælles. De må have et fælles finansministerium eller finansiel ledelse. Forskellige lande med samme møntfod – så skulle det nærmest gå galt. Det vil dog vise sig heller ikke at være nok til at rette skuden helt op, for det at løfte i flok er ikke kun noget, der skal ske på EU-niveau, det skal helt ned i lokalsamfundene, så systemet styrkes nedefra. Det er dog muligt, at det lykkes at redde patienten i første omgang. Men det er en større operation, der skal til på sigt. Og jo længere, man venter, jo mere omfattende bliver operationen – og jo større er risikoen for, at patienten dør i mellemtiden ved at blive flyttet rundt mellem forskellige hospitaler med forskellige behandlingsformer.

I den seneste tid har møntfoden euroen haft den ene nærdødsoplevelse efter den anden, og selv om euroen har fået et kunstigt åndedræt mere med det græske valgresultat, er der al mulig grund til at råbe vagt i gevær. ”Succesen” fra fødslen er ved at gentage sig og udstiller med al ønskelig tydelighed, at patienten er milevidt fra en raskmelding. Men det kæmpes stadig for patientens liv, så det fløjter. Foreløbig er både grækere og resten af Europa lykkelige for resultatet af det græske valg, som med minimale marginaler blev vundet af de gamle, småkorrupte partier, der bragte landet ud i krisen!

Det stemmer som tidligere beskrevet overmåde fint overens med både EU´s, Euroens og Grækenlands horoskoper, men er man en god astrolog, vil man aldrig anbefale klienten en symptombehandling som den, vi overværer i det euro-græske sygdomsforløb, hvor det på mange måder ville være bedre med aktiv dødshjælp. I det mindste må man skabe en plan, der sigter mod fremtiden i stedet for fortiden, OG som er visionær i sin substans. En plan, der kan føre Europa videre på bæredygtig vis. Merkel er inde på noget af det helt rigtige, men det bør kun være som første led i et længere behandlingsforløb – ikke et surrealistisk og håbløst symptombehandlingsforløb, som vi ser det nu, hvor man vil kurere patienten med den gamle medicin, som endda har overskredet udløbsdatoen!

Nu bliver de græske vælgere rost for deres koldblodighed og evne til at sluge monsterstore kameler. Tænk, at de nu heroisk har stemt de gamle, småkorrupte partiet tilbage til magten, fantastisk – de er alligevel ikke så tossede, de gamle grækere!

Nuvel, hvis det som sagt er et led i en omstrukturering af det system, som bevisligt ikke virker efter hensigten, så er det fint. Men når man bevidstløst blot vil beholde det gamle system og bare stramme det lidt op, så ender det med døden. Det behøver bestemt ikke  at ende sådan, men det kræver, at man indleder en hurtig hestekur på smalkost og uden store humpler til udvalgte yndlinge. Ikke blot en Merkel-kur, som er en fin begyndelse, men en trolddomsagtig Merlin-kur, der kan reformere systemet og gøre det både bære- og levedygtigt til glæde for kommende generationer. Den fremtidsvision skylder politikere befolkningerne, og indtil dette sker, vil EU ikke kunne blive meget mere folkeligt, end det er i dag - og det er ikke meget i det store projekt, som er politikernes mere end befolkningernes.

Nu er muligheden der for virkelig fornyelse. Vi må se, om politikerne tager den. Jeg tvivler og kaster mig med dødsforagt over andre opgaver end den evindelige Euro-føljeton og græske tragedie. Jeg vil se på, hvordan det påvirker Danmark, for selv om vi er euro-duks og klassens sunde elev, så vil det uundgåeligt påvirke vores sundhed, at vi risikerer at blive smittet og endda opleve en epidemi.

Nationalbanken vil for det første blive nødt til at sænke renten yderligere, måske endda så meget, at den går i minus for første gang nogensinde! Eller rettere, den VIL blive nødt til at komme i minus, og vil sikkert også komme ned på ”det absolutte nulpunkt”, som ingen ved, hvor ligger. Det kan godt være helt nede på minus 10%, medmindre der i mellemtiden tages andre foranstaltninger. Vi bliver med andre ord inficeret med en farlig virus, som der nødvendigvis må opfindes en vaccine imod, hvis man vil undgå en livsfarlig operation.

Her har vi det springende punkt, for den vaccine må ikke på nogen måde være kunstig som alle andre vacciner er det . Vaccinen skal være grøn og bæredygtig, så den består af en vision, der skal BÆRE os ud af krisen, ikke BEHANDLE os ud af den. Hvis vi vedtager en sund økonomi og begynder at udføre den, så vil det vise sig, at den AUTOMATISK vil føre os i mål. Det vil ikke give anledning til risikable indgreb eller alverdens bobler, den vil hvile i dig selv.

Jeg har beskrevet dette nøje i det nye nummer af HOROSKOPET, og Tænketanken Mikro er i gang med at udarbejde en rapport om fremtiden, som ikke bare rækker frem til 2020 – men det er en visionær 2100-plan. Og vi er meget passende flyttet til netop postnummer 2100 for ikke så længe siden!

Nu mødes de europæiske stats- og regeringschefer om en uges tid, og det kan udmærket vise sig at være sidste chance for et visionært indgreb i den løbske udvikling, som uvægerligt vil føre til nye bobler i politikernes iver efter, at alt skal være, som det plejer.

Tyskland og Frankrig vil uundgåeligt skulle fungere som spydspiser i den proces, og jeg vil håbe, at de vil lade deres respektive spyd ramme netop de mekanismer, som er årsagen til miseren. Jeg håber ikke, de i populismens navn som vanligt sætter spyddet for det blinde øje, selv om jeg ikke har meget at have håbet i. Men foreløbig sætter jeg min lid til Merkel og håber på, at Hollande lytter til den kloge kone. Ganske vist har Sarkozy udspillet sin rolle, og det såkaldte Merkozy-akse er dermed borte. Men hvad så med at omdøbe aksen til Merlande og håbe, at det lykkes - for det ER jo i bund og grund, hvad vi alle ønsker. Kan vi undgå et sammenbrud, er det naturligvis langt at foretrække, men det haster – meget endda!

Lykkes man ikke med topmødet, vil den nye græske regering hurtigt bryde sammen og må genindlægges efter knockouten. Og SÅ er det, man begynder at håbe på, at der skal et Big Bang eller helt ny inkarnation til, og ikke kun en varslende nærdødsoplevelse. For den er jo også gal med den spanske syge…



Vandmangel i Vanløse – hvor ellers?

Kl. 9.30 den 24. juni indløb de første meldinger om vandmangel i Vanløse. Det passer ganske fint med dagens horoskop, hvor alle tre vandplaneter er med i store spændinger. Faktisk er de alle med i T-kvadrater. Så de kunne ikke engang sætte vand over til ”T-en” nu til morgen! Godt, det ikke hedder Vanteløse, men det ville i det mindste flytte problemet over til vinterperioden.

Ydermere står Månen lige på AC i spænding til Neptun, som igen er i spænding til Jupiter og Venus. Derudover er det er T-kvadrat mellem Solen, Uranus og Pluto – og Merkur (kredsløb) står i vandtegnet Krebsen spænding til Saturn (mangel).

Og Neptun står naturligvis i vandtegnet Fiskene – eget tegn. I de næste knapt 15 år, hvor Neptun går igennem Fiskenes tegn, vil det gå op for alle, at vand er en meget mere knap ressource, end man håber og tror. Danmark ligger som vandland naturligvis lunt i svinget og kan eksportere vand, men det er en uskik at eksportere naturrigdomme, og det er en af de ting, Pluto (hersker i vandtegnet Skorpionen) vil vide at slå ned på. Nu er det måske også mest vandteknologi, kineserne har købt i forrige uge, men vi vil virkelig blive ombejlet om ganske få årtier, når hele verden kommer til at mangle naturligt vand. Man kan sagtens rense vand ad kemisk vej, men det er ikke farbart på langt sigt. Vi kommer ikke uden om store omlægninger – uanset, hvor mange opdagelser og opfindelser, som vil blive gjort i mellemtiden.



The Red Gamblers



Der skete en overraskelse i går, da skatteforliget blev indgået. Det var ganske vist ikke overraskende, hvor lidt ambitiøst og visionært, resultatet var. Det overraskende lå i, at Venstre på ingen tid kom ind fra kulden og ind i varmen, endda sammen med Lars Barfoed. Pludselig var det den store forbrødring.



Venstres bagland har raslet med sablerne, og Løkke og Thorning har bagt i Rio, og pludselig var den der i går – til Enhedslistens store fortrydelse. Og her får regeringen ørerne i maskinen med Finansloven i efteråret, hvis de vil lave noget sammen med EL. Det bliver de nok nødt til at lade være med og så satse på V og K igen. Dertil er EL for skuffet lige nu. Naturligvis kan noget ændre sig, men tag ikke fejl. Når en regering fører blå politik, og den er rød, så reagerer EL hårdt. De vil gå markant frem i mandater ved et valg, og det satser de på. Jeg tror, at der kan blive valg på den konto i 2013 på et tidspunkt, hvor Thorning har Neptun-spændinger, hvad der altid er ekstra svært for en politiker i en fremskudt position. Hvis 2012 har været hårdt, så er det for intet at regne i 2013. Regeringens liv er i spil, og hvis der ikke bliver valg, kan det være, fordi S vælger at sætte Hækkerup eller Wammen ind på Thornings stol og dermed fjerne hende.



Nu kan det hele måske forsinkes lidt af, at S virkelig finder sammen med V og K, men det er sandsynligvis ikke holdbart for partiet. De vil naturligvis forsøge at klæbe til taburetterne, så længe de kan. Men 2013 bliver gyseragtig og nærmest surrealistisk. SF kan også virkelig komme til at rasle med sablerne og true med at forlade regeringssamarbejdet.

Vi er kommet nærmere et valg nu, men det reddes sikkert af et knæfald i finanslovforhandlingerne, ellers vil det være selvmorderisk af en rød regering.



Det bliver virkelig spændende at se den næste meningsmåling, hvor en del vil være faldet fra S og SF. Spørgsmålet er, hvor mange der er kommet til i stedet. De KAN jo nærmest ikke komme længere ned.



G07

På Rio-konferencen lanceredes en klub af syv lande, der yder 0,7 % af BNP i ulandsstøtte: Danmark, Norge, Sverige, Luxembourg og senere UK.

Det skete den 21.6. kl. 10.00 i Rio, og økonomisk set er det ikke noget opløftende horoskop, så enten vil klubben gå i sig selv, ikke få flere med, eller ikke kunne leve op til at yde de 0,7% i fremtiden. Saturn står i 2. hus i spænding til Månen og Merkur på 12. husspids. Hersker over 2. hus er Venus, som går baglæns, står sammen med Jupiter, og begge er i spænding til Neptun. Det kan man da kalde et vandkastel. Man håber sikkert, at det har en god signalværdi, hvad der dog ikke kan udelukkes, men det vil nok vise sig at være de gode hensigters horoskop.



Hollande indsat i Paris

Den 15. maj kl. 10.00 blev Frankrigs nye præsident indsat i embedet. Det var ikke den værste dag at gøre det på. På grund af meget flot fokus på 11. hus, kan vi regne med, at Frankrig vil bevæge sig meget mere mod en teamspirit end under den egenrådige Sarkozy. Det er et godt fællesskabshoroskop, som enten vil komme Frankrig eller EU til gode, men sandsynligvis begge dele.



Homovielser i Folkekirken

Så gled det endeligt igennem, og det skyldes hovedsageligt Manu Sareens ildhu på området. Hans horoskoper viser store spændinger i år, og han skal nok få mere at høre fra kirkens side om sin emsighed. Men mange vil være ham taknemmelig for indsatsen. Loven blev vedtaget den 7. juni 2012 kl. 14.16.

Horoskopet for 3. behandling viser lige, hvad det handler om, nemlig kirkelige, lovformelige giftermål for to personer af samme køn. AC er i parforholdets tegn, Vægten, hvor Venus (kærlighed) hersker. Den står sammen med Solen i spænding til Mars. Det vil sige, at de to kønssignifikatorer, Mars og Venus, er i spænding og kan udløse en krafttig debat langt ud i fremtiden. Lovformeligheder er vist gennem Jupiter og 9. hus, og Jupiter befinder sig lige netop i dette hus sammen med tre andre planeter, herunder Sol/Venus-konjunktionen. Jupiter er i storharmoni med AC og Månen (familie). Og revolutionsplaneten Uranus står naturligvis i huset for parforhold, 7. hus.



Nekrologer



Finn Skøtt Andersen, Humlegaardens nestor, er gået bort

En epoke er slut for Danmarks eneste holistiske og komplementære hospital

En pioner, en idealist, en ildsjæl, en kæmpe. I 33 år har Finn Skøtt Andersen drevet Humlegaarden med ildhu, fremsyn og stor flid og hjulpet utallige kræftsyge menne-
sker med helbredende, smertelindrende og livsforlængende behandling.

Finn Skøtt Andersen var dybt dedikeret til sin opgave her i livet: at helbrede. Med ufattelig energi, gåpåmod, viden og erfaring og med hans helt enestående, nærmest magiske evne til at løfte den enkelte ud af sygdommen hjalp og helbredte han sine medmennesker. Og med total uselviskhed. Han så det som sin vigtigste mission at tjene menneskeheden, at helbrede de syge. Det var den røde tråd i hans liv, og han var utrættelig i dette arbejde. - Finn var et dybt spirituelt og troende menneske. Her hentede han sin driv- kraft.

Finns arbejdskapacitet var formidabel. Han arbejdede dagligt fra formiddag til ca. midnat, hvor han selv gik rundt og lukkede og slukkede overalt på Humlegaarden - efter at ha' tilset den sidste patient. Han var der altid for sine patienter. Aldrig ferier, aldrig fridage. Hans liv var Humlegaarden. Han var Humlegaarden.

Finn Skøtt Andersen tørstede hele sit liv efter viden - og ny viden og fulgte altid med i de senest indvundne erfaringer. Alt hvad der kunne tænkes at kunne hjælpe mod cancer blev medinddraget i behandlingen. Han kombinerede behandlingen helt individuelt for den enkelte. Hans suveræne viden, hans enorme engagement og ikke mindst hans store hjerte gjorde ham til en gigant i kampen mod sygdom.

I de første ca. 20 år holdt han daglige foredrag for patienterne på Humlegaarden. De var et tilløbsstykke: enormt underholdende, morsomme og provokerende - og utroligt interessante. Der kom ofte mennesker fra København for at lytte og lære. Ja, folk kom fra hele verden for at se og opleve Humlegaarden - og nyde de smukke omgivelser inde og ude samt den uforlignelige og sunde økologiske vegetarmad. Finn var generøs. Og talrige er de patienter, han har hjulpet med gratis ophold.

En del af Finns filosofi omkring helbred var frisk luft, motion og livsglæde. På Humlegaarden skabte Finn en hyggelig og familiær atmosfære, der indgav tryghed og ro. Hver fredag aften var der hyggebord med kage og dr. Finn, som han også kaldtes; og så kom snakken, historierne og sangbøgerne frem. Ofte blev der danset til de af Finn med omhu udvalgte melodier. Til julefrokosten og hans fødselsdag var der altid stu- vende fuldt af patienter, tidligere patienter, familie og venner. Gæstfriheden var stor.

Der har altid været frivillige på Humlegaarden. Mennesker der fattede interesse for den alternative verden, men også helbredte patienter, der ønskede at bidrage til dette enestående sted på forskellig måde - og blot at være i de sunde og inspirerende omgivelser og nyde godt af den positive atmosfære.

Med sin ekstraordinære hjerne og legendariske hukommelse besad Finn en fond af viden på utallige andre områder end sygdomme: områder, der spændte vidt lige fra litteratur, historie, geografi og til alle fodboldkampe. Ingen kunne som han underholde gæster og venner med opremsning af fx samtlige over 50 afrikanske stater, de amerikanske stater, franske provinser eller Tycho Brahes liv. Og han kunne huske fødselsdato på alle, telefonnumre osv.

Og så var han astrolog
Fra sin tidligste ungdom var Finn åben over for den alternative verden. Han begyndte at interessere sig for Martinus, Rudolf Steiner, Alice Bailey, yoga og astrologi. Interesser han fordybede sig i, og som vedblev at være en del af ham. Han gik på Irene Christensen Instituttet og lærte sig astrologi, som han med stor interesse har videreført i sit liv og anvendt i sit virke. Der er altid kommet astrologer til Humlegaarden, og Finn har med entusiasme udvekslet, udfordret og diskuteret astrologiske ideer med disse. I de senere år var han mest optaget af Magi-astrologien med fokus på Chiron og deklinationerne.

Mens jeg i en periode for mange år siden arbejdede på Humlegaardens kontor, bad Finn mig dagligt om at udprinte horoskoper: elektionshoroskoper for afrejser, for personale-ansættelser og radix for patienter etc. Da jeg troede, han ville høre min vurdering/tolkning, forberedte jeg mig, hvorpå jeg bankede på hans dør. Men i samme øjeblik han fik et horoskop i hænde, holdt han et foredrag for mig om det pågældende horoskop: det blev aldrig aktuelt at fortælle ham noget. Også her havde han en stor viden.

I mange år havde en astrologigruppe til huse på Humlegaarden. Her deltog Gilbert Tjørnum, Odile Scharbau, Liselotte Mann, Martha Mikkelsen og mange flere. Finn havde meget stor respekt for Karl Aage Jensen, hvem han anså for Danmarks dygtigste astrolog. På Humlegaarden holdt også andre grupper til: Mazdaznan, drømmegrupper og sidst, men ikke mindst de esoteriske grupper - filosofi og astrologi - baseret på Alice Bailey-bøgerne.

Finn deltog altid i lægekongresser i USA, og her afveg han aldrig fra et besøg i en bestemt boghandel, hvorfra han hver eneste gang hjembragte 2 store kufferter fyldt med bøger, først og fremmest om astrologi og teosofi. Såvel Finns hjem som Humlegaarden rummer da også en kolossal bogsamling – som med Finns vanlige generøsitet altid var tilgængelig for patienter, venner og personale. Ja, alt hvad Finn læste, vidste og modtog, blev omsat til gunst for patienterne og Humlegaarden. Gaver gik automatisk videre til Humlegaarden. Gav man ham en æske chokolade, blev den straks omdelt osv.

Finn var afholdt, beundret og respekteret af utrolig mange mennesker, først og fremmest patienter og helbredte, tidligere patienter.
 
Ingen respekt, beundring og taknemlighed kan måle sig med den, vi helbredte patienter føler.

Ære var Finns minde!


Karine Smidth


 

Finn Skøtt Andersen er gået over

Humlegårdens mangeårige leder, Finn Skøtt Andersen, er ikke mere på det fysiske plan. Han blev født den 5. april 1938 kl. 6.33 i Fåborg og døde den 10. juni 2012 kl. 8.23 i Hillerød.

Det var kun få gange, jeg mødte Finn, som ved en enkelt lejlighed gæstede AstrologiHuset på Nørrebro. Men det skal siges, at han gjorde et stort indtryk. Han var et af de mest engagerede mennesker, jeg nogensinde har mødt. Det var en sand fornøjelse at være sammen med ham, og han øste altid velvilligt af sin enorme, unikke viden. Han var et sprudlende festfyrværkeri og havde det, man kalder fotografisk hukommelse - et videncenter i sig selv. Det har han nu taget med sig til de universelle biblioteker, hvor der automatisk er adgang til al viden. Men forinden gav han store mængder videre til mange mennesker.

Jeg havde den store glæde at møde Finn Skøtt Andersen nogle gange i forbindelse med vores flytning fra Nørrebro. Inden vi besluttede, at det skulle være Østerbro, havde vi forskellige andre muligheder, bl.a. Rådhuspladsen og Humlegården i Humlebæk. Eller rettere: Villa Kullaberg, som ligger lige ud til vandet ved Humlebæks gamle bydel, fiskerhusene. Humlegården havde sin egen badestrand, og huset er i sig selv en pragtvilla, hvor man f.eks. fra 2. sal kan se direkte over til Tycho Brahes Hven. Jeg glemmer aldrig den store glæde, det var at have Gilbert Tjørnum med deroppe. For Astrologisk Museum skulle jo selvfølgelig flytte med til Humlebæk, hvis denne mulighed blev valgt, og Gilbert var formand for museet. Han var en stor kender af Tycho Brahe ligesom Finn Skøtt Andersen, så der blev talt en del om Brahe, som Finn altid kaldte for hans danske navn, Tyge Brage. Gilbert Tjørnum var på det tidspunkt på vej mod de 90 år, men hans øjne var skarpe, og han sad længe på 2. sal og skuede over Øresunds bølger mod Hven, hvor han genkendte de forskellige steder på øen efter flere besøg. Det var lige før, vi ikke havde fået Gilbert med hjem igen.

Det var i sandhed et fristende og generøst tilbud fra Finn Skøtt Andersen, at vi kunne have en del af denne villa gratis. Finn sagde, at det dels skyldtes hans beundring for både astrologi og AstrologiHuset. Jeg var meget taknemmelig over Finns tilbud, men praktiske forhold blev afgørende. En villa skal bygges helt om for at kunne fungere som decideret kursuscenter. Og beliggenheden så langt væk fra København var heller ikke godt, så vi endte med at takke nej, selv om det var med blødende hjerte.

Vore møder kom til at handle om meget andet end et at leje hans villa. Finn inviterede os altid på spisning i forbindelse med møderne. Her øste han med glæde ud af sin store viden om astrologi, der rakte hele vejen rundt om emnet, fra den klassiske astrologi med dens mange forgreninger helt over til den esoteriske, som havde hans hjerte.

Vi kunne betale Finn lidt af hans velvillighed tilbage gennem donation af nogle kasser med bøger om astrologi og andre emner til Humlegårdens enorme bibliotek. Finn var taknemmelig for den store boggave, og bøgerne blev indlemmet i bogsamlingen, for Finn elskede bøger.

Finns enorme viden om kræftbehandling kom også hans mange patienter til gode. Han havde naturligvis også på dette område helt sin egen mening om tingene. Og det var selvsagt ikke altid på det bestående systems præmisser – om nogensinde. Det gav konfrontationer, men dem tog han - og mange patienter har gennem tiden været ham evigt taknemmelige for hans indsats og hans måde at gribe behandlingen an på. Patienterne var meget glade for, at han tog sig af dem på mange andre måder end den rene sygdomsbehandling. Han tilbød eksempelvis meditation og foredrag til adspredelse i hver dagen, og maden man fik, var ekstraordinær sund og god. Patienterne fik også andel i Finns viden, og hans personlige engagement gav sig udslag i, at mange patienter fik det bedre, og en del blev helt raske. Finn forstod at skabe et miljø, hvor patienterne kunne føle sig mest muligt hjemme. Finn Købte mange smukke genstande til Humlegården. Dette burde være en væsentlig del af enhver sygdomsbehandling.

Også når der opstod problemer i nattetimerne, kunne der ringes til Finn, og han mødte op for at se til patienten, selv om der var andre på vagt. Han fik derved ikke meget nattesøvn og ro, men det tog han med oprejst pande, selv om det må have været en belastning for hans egen krop. Men Finn var en ægte menneskehedens tjener, som ikke sparede sig selv på nogen måde, og som altid gik i brechen for sine patienter.

Tjeneren ses gennem horoskopets 12. hus, og her står hele fire planeterne, der er i parvis konjunktion, og den ene er naturligvis Merkur. En anden er Saturn (karma), en tredje er Venus (værdier, kærlighed), og den sidste er Solen (ham selv). Finn var også astrolog og havde den mest slagkraftig astrologikombination, som tænkes kan. Uranus er i konjunktion med Mars, lige på Ascendanten. Han var en original, en nytænker og en oprører. At han var rettet mod andre mennesker konstant, ses af, at den nordlige Måneknude står i 7. hus. Og lægeplaneten Neptun stod i hans 6. hus, for blot at nævne nogle enkelte faktorer i horoskopet for det spændende menneske.

Jeg er taknemmelig over at have mødt denne fantastiske ildsjæl og ser frem til at møde ham i det universelle bibliotek, hvor han sikkert allerede sidder og studerer. Han var et multigeni, der leder tankerne hen på Nostradamus, der også både var læge, astrolog og visionær.

Vi morede os meget sammen, var totalt på bølgelængde – det var en leg. Jeg forslog på et tidspunkt Finn, at vi – når vi engang blev pensioneret, kunne danne en forening ved navn: Foreningen af udbrændte ildsjæle. Det syntes Finn var morsomt, men foreningen blev ikke til noget, men det var jo nok fordi Finn ikke på noget tidspunkt var udbrændt. Men alle skal herfra på et eller andet tidspunkt på en eller anden måde – som i større sammenhæng er ligegyldig, men alligevel ganske efter den store plan.

Æret være Finns minde

Karl Aage Jensen

AstrologiHuset













UGEHOROSKOP uge 26 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Du må forberede dig på, at der opstår en del forandring i denne uge. Det gælder især arbejdsmæssigt, hvor ændringer i opgaver eller aftaler kan stresse dig noget. Det har en afsmittende effekt på både parforholdet og den måde, du agerer på hjemme. Du kommer til at stå overfor beslutninger, og det er bare om at tage dem, så du kan komme videre.
PS: Ikke alt er, hvad det ser ud til.
TYR
Andre lægger stor vægt på de ting du siger, og du efterlader et stort indtryk – større end du selv umiddelbart regner med. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du udtaler dig. Uenighed kan blusse op imellem dig og din partner, det skyldes fortrinsvis misforståelser, som du skal gøre alt for at undgå. Det går godt med økonomien!!
PS: Køb noget du længe har ønsket dig.
TVILLING
Har du arrangementer med gode venner, så skal du regne med, at det kommer til at koste mere, end du har budgetteret med. Du kan også selv lide at være lidt ekstravagant, og det koster også. Du er meget social og nyder at være sammen med andre, snakken går livligt lige meget, hvor du er, og du er et friskt og positivt pust i ethvert selskab.
PS: Brug tid sammen med dine venner.
KREBS
Travlhed på jobbet kan give dig noget stress. Samtidig vil du opleve, at andre prøver at bestemme over og yde indflydelse på dit ansvarsområde og dine opgaver. Det vil du ikke have det godt med, og det kan komme til diskussioner. Du kommer længst med diplomati og lidt list frem for direkte konfron-
tation. Du har en masse ressourcer, brug dem til din fordel.
PS: Der skal være tid til en timeout.
LØVE
En lille status vil være en god ting. Prioriterer du dine planer og projekter for resten af året, vil du have meget større held med at få dem gennemført. Du kan være lidt enten-eller i dine betragtninger, prøv også at bevæge dig lidt i gråzonerne. Føler du, at tingene er lidt tunge i øjeblikket, så fortvivl ikke, de vender meget snart, og der er masser af lys forude.
PS: Gode overraskelser komme din vej.
JOMFRU
Forandringer står for døren, og heldigvis bliver det klart til det bedre. Du vil opleve, at det bliver lettere for dig at komme igennem med dine ideer, planer og projekter. Det gælder både på jobbet og også hjemme hos familien. Hvis du ikke er bange for at gøre tingene på en lidt anderledes måde, og kaste dig ud i ting, du ellers ikke vil – er succesen sikker.
PS: Udnyt hele dit potentiale.
VÆGT
Ikke alle de forandringer der sker på jobbet lig nu er noget, du er begejstret for. Du vil dog finde ud af, hen ad vejen, at det faktisk åbner op for nye og meget spændende muligheder. Du er god til at tage ansvar, men til tider kan du også helt slippe det. Det betyder, at nogle opgaver kommer til at halte. Det bliver ikke helt let at komme på samme spor som din partner, denne er nemlig yderst stædig.
PS: Sociale arrangementer er sagen.
SKORPION
Misforståelser opstår meget let i denne uge, og det skyldes til dels, at du kan have svært ved at se en sag fra 2 sider. Tingene går meget stærkt i det daglige, og det gør, at du ikke altid er lige så grundig, som du burde. Alt i alt er et par bump på vejen ikke til at komme udenom, men tag tingene som de kommer, så vil du opdage, at alt finder et naturligt leje. 
PS: Bring noget sjov ind i hverdagen.
SKYTTE
En uge med fuld fart på. Du er så heldig, at tingene bevæger sig med rekordfart i den retning du ønsker dig. Du kan samtidig regne med støtte fra andre, og projekter der har været svære at få sat i gang, vil nu gå helt af sig selv. Du skal dog også selv være indstillet på at arbejde for resultaterne og ikke mindst færdiggøre det, du har sat i gang.
PS: Vigtige beslutninger bør vente til senere.
STENBUK
Du vil se, at du kan høste, hvad du før har sået. Endelig begynder dit hårde arbejde at give dig de resultater, som du har håbet på. Der kan dog opstå konflikter med mennesker, du møder, og det kan flytte dit fokus og forsinke dig. Lad dig ikke træde på, men pas også selv på med ikke at lade temperamentet løbe af med dig. Tæl til ti et par gange.
PS: Du kan, hvad du vil!
VANDBÆRER
Det er en virkelig god uge til at starte nye og spændende projekter og opgaver i. Du er god til at samarbejde med andre og til at skabe muligheder, hvor alle står som vindere. Er du åben overfor andre, vil du opleve, at du bliver både inspireret og lærer en masse nye ting. Det betaler sig at være sammen med nogle, der tænker anderledes end dig.
PS: For meget af det gode er – for meget!
FISK
Du vil igennem hele ugen føle dig på sikker grund. Du har lagt et godt fundament, hvorfra du kan komme videre med dine projekter. Det er en god ide, hvis du bevæger dig lidt ud, hvor du skal strække dine grænser. Tingene lykkes for dig, så hvorfor lade sig nøje. Du arbejder bedst alene, for du har ikke tålmodighed til at vente på, at andre skal forstå dig.
PS: Du har virkelig mange ressourcer.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar