onsdag den 6. juni 2012


Venuspassagen

Tak til alle, der sendte lys, så vejrudsigten fra i går blev gjort til skamme, og de, der ville se den sjældne Venuspassage, kunne komme til det i mange tilfælde.

Den eneste umiddelbare virkning astrologisk set, var den uhyrlige sag fra Spanien, der er kommet frem i dansk presse, og som også har med Pluto gennem Stenbukken at gøre. Det er godt, at sagerne kommer frem (Venuspassagen) om de gruelige hændelser (Pluto). Selv om sagen har verseret dernede gennem længere tid, er det først nu, at den øvrige verden rigtigt får kendskab til den.

Det viser sig, at op til flere hundrede tusinde børn – omfanget kan aldrig fastslås nøjagtigt så længe efter, blot estimeres - kan være blevet dræbt eller bortadopteret fra engang i fyrrerne til 1975, hvor Franco døde. Det drejer sig om børn, som systemet ikke ønskede, eksempelvis børn af systemets modstandere og af enlige mødre.

Katolske nonner i samarbejde med læger skal angiveligt have sørget for bortskaffelsen af et meget stort antal børn. Sagen, der nu ruller, handler naturligvis kun om de børn, hvor det kan bevises, at der er foregået noget suspekt, f.eks. gennem opgravning af lig fra de ukendtes grav. Det var det forældrene fik at vide dengang, at barnet var sygt og var anbragt i kuvøse. Typisk fik forældre dagen efter den besked, at barnet både var dødt og begravet i det ukendtes grav.

Men hvordan passer det ind i Spaniens horoskop? Her vil jeg begynde med at konstatere, at astrologisk set er det det samme med både død, der kommer frem, og en økonomisk krise med truende kollaps. Det er Pluto, der symboliserer begge dele. Følger man denne planet i Spaniens horoskop fra 22.11.75 kl. 12.45, tegner der sig et meget passende billede. Pluto gik jo ind i Stenbukken i 2008, og da var den – med virkning i perioden 2007-09 – i spænding til Mars i Spaniens horoskop. Det er astrologisk set her, at sagen er begyndt at rulle så småt, fordi Mars ikke alene står i 5. hus (børn), men den står i moderskabets og frugtbarhedens tegn, Krebsen. Og Pluto hersker over hele 4 planeter (herunder den karmiske Måneknude OG Solen) samt MC. Det er virkelig stærke kræfter, der slippes løs her. Så stærke, at de er umulige at tæmme. Det vil også være her, det begynder at løber løbsk med den spanske syge – den økonomiske krise. Krebsen står for tryghed, og landet bliver rystet i sin grundvold, men lader sig i første omgang ikke mærke synderligt med det (Pluto står også for fortrængninger og blokeringer).

Vi bragte i forrige nummer af HOROSKOPET artiklen ”Den kardinale gyser” af Claus Houlberg, hvor horoskoperne for middelhavslandene gennemgås et efter et. Det viser sig, at alle landene i krise har planeter stående i de kardinale tegn. Vi kan tilføje, at det ikke kun er i kardinale tegn, men i begyndelsen af tegnene. Det vil sige, at også Italien, Grækenland og Portugal følger denne regel. Så her har Pluto huseret lige siden 2007-09 og gør det fortsat.

I Spaniens tilfælde udløses endda i denne tid et dobbelt T-kvadrat, hvor alle 4 planeter ligger 10-15 grader i tegnene, som gør, at Pluto – som lige nu er på vej mod de 10 grader – også i de kommende 3-4 år vil vide at herse og regere, indtil landet gør noget grundlæggende ved sin situation. Og her hjælper det ikke på sigt blot at modtage passiv hjælp fra EU, hvad der dog vil være nødvendigt i første omgang. Men her vil Pluto kræve, at støtten ses som en hjælp til selvhjælp, og at der foretages foranstaltninger, der på sigt vil løse krisen, som vil vise sig mere omfattende end hidtil antaget. Især, hvis man ikke gentænker og omkalfatrer samfundssystemet.

Nu har Pluto foreløbig gravet børnedrabene frem, og nu skal landet i gang med at dræbe den del af økonomien, der ikke er i overensstemmelse med de universelle kræfter. Man må i det mindste begynde at stille krav til bankerne, som sandsynligvis må have støtte, så de omdanner det spanske banksystem, så det bliver ansvarligt og bæredygtigt, hvad det helt sikkert vil vise sig ikke at være nu.

Pluto rammer de kommende år både Månen (hjemlandet), Pluto (transformation), Venus (værdier) og Jupiter (vækst). Det vil altså ikke hjælpe med en bevidstløs kickstart her, der skal meget mere dybtgående ændringer til, hvis situationen skal stabiliseres på sigt.

Det skal her lige tilføjes, at Neptun også har haft en finger med i spillet i de seneste år. I 2009/10 var den i spænding til kommunikationsplaneten Merkur og har medvirket til at sagen begyndte at komme frem i pressen. I 2010-11 var Neptun så i spænding til Solen, som står for børn, og SÅ ruller det hele for alvor og begynder at blive en international nyhed. Og nu skal landet så leve med udløsninger af et T-kvadrat med hele 4 planeter involveret. Det er hård, men nødvendig kost, og det klares ikke med nogen form for lappeløsninger i lighed med dem, vi har set indtil nu, hvad Grækenland angår. Det er kort og godt halsløs gerning, hvis den græske medicin også skal bruges i Spanien.

Og alt, hvad der har været fortrængt i den kollektive, spanske bevidsthed, vil komme frem nu. Og vi kan roligt bevæge os nogle hunderede år tilbage i historien, hvor Spanierne berigede sig i de kolonier, som de overtog og plyndrede for ufattelige rigdomme. Nu skal der karmisk set betales af på dette, og det kan godt være det sidste afdrag der nu skal falde, men det bliver også det største af alle afdrag. Det kan gøre det af med den spanske økonomi.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar